Rum Nation Rare Rums – Engenho Novo 2009-2018 9 ÅR

kr. 859,00

 

En fyldig ”agricole” – rom fra et meget traditionelt destilleri på øen Madeira. Resultatet er en rom, der allerede ved en relativt ung alder, opleves moden og kompleks med kraftige smagsnoter. I smagen er urternes fremtoning som forventet hos en fuld-sukkerrørs-rom meget tydelig og mærkbar. Sødmen bliver bakket op af en meget pebret karakter, en behagelig egetræssmag og masser af lakridsrod.

70 cl. 52% Vol

Varenummer (SKU): 10503 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Engenho Novo 9 år – Madeira 

En fyldig ”agricole” – rom fra et meget traditionelt destilleri på øen Madeira. Rommen er modnet i bourbon-tønder i destilleriets lagerhuse fra start til slut i et tropisk klima. Det varme vejr og fugtigheden fremskynder modningsprocessen og interaktionen med egetræet, og resultatet bliver en rom, der allerede ved en relativt ung alder, opleves moden og kompleks med kraftige smagsnoter.

70 cl. 52% Vol

Duft

Denne meget koncentrerede og det har en rig sødme af dadler, modne figner og sultana rosiner med noter af cola og sort te

Smag

Urternes fremtoning er som forventet hos en fuld-sukkerrørs-rom meget tydelig og mærkbar. Sødmen bliver bakket op af en meget pebret karakter, en behagelig egetræssmag og masser af lakridsrod

Eftersmag

Finalen er tørrere end forventet

Rum Nation Rare Rums mål er at præsentere stilarter, med et særligt fokus på forskellene mellem de forskellige geografiske produktionslandes unikke kvaliteter og aromaer. Tiderne ændrer sig – kendere kræver mere viden om hver flaske: destillerinavn, styrke, blandingsforhold, lagringsform og fadtyper. Kravet er at flere og flere rom skal være ”anderledes”, udover at være af højeste kvalitet fra øverste hylde. Hver udgivelse af Rum Nation Rare Rum, er en small batch-aftapning med individuelt nummererede flasker og destillerinavn.

For at fejre denne nye serie har vi også designet en frisk stil til flaskerne med en elegant glasstop i stedet for den sædvanlige kork. Minimalt og klassisk design til etiketterne og et nyt rør til en elegant gavepræsentation.

Yderligere information

Vægt 2,0 kg

Du kunne også være interesseret i...