Rum Nation Jamiaca 5 år Sherry finish

kr. 399,00

 

En fyldig men stadig blød og fin rom, hvor den britiske Navy stil bliver afdæmpet af Oloroso-fadet. Duften er dyb og balsamisk med noter af kamfer og den typiske ”Jamaica funk” fra esterne. Sukkerrør og enkelte fermenterede vinøse noter. Smagen er en fortsættelse af duften, men også med noter af harpiks og fyrtræsnåle og et hint af peber. Der ligger en sødme i baggrunden men det overordnede indtryk er tørt og krydret. Rosin og gammelt træ.

70 cl. 50% Vol.

Varenummer (SKU): 10502 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Rum Nation Jamiaca 5 år Sherry finish

Denne Rum Nation rom er destilleret på destilleriet Worthy Park og lagret i Jamaica i 4 år på brugte amerikanske Bourbon fade. Derefter er den sejlet til Piemonte i Italien, hvor den er tappet over på et egetræsfad, hvor der har været Oloroso sherry tidligere. Rommen er tappet ved 50% alkohol for at beholde den vitale styrke hos den kraftige pot stil rom og de fine noter af rosiner og kanel, som kendetegner ”The Jamaican funkines”. De har en pot still som laver en kraftig og meget aromatisk rom. En fyldig men stadig blød og fin rom, hvor den britiske Navystil bliver afdæmpet af Oloroso-fadet.

70 cl. 50% Vol.

Duft

Dyb og balsamisk med noter af kamfer og den typiske ”Jamaica funk” fra esterne. Sukkerrør og enkelte fermenterede vinøse noter

Smag

Samme som i duften, men også med noter af harpiks og fyrtræsnåle og et hint af peber. Der ligger en sødme i baggrunden men det overordnede indtryk er tørt og krydret. Rosin og gammelt træ

Eftersmag

Stærk og livlig med pebernoter. Den jamaicanske ”funk” bliver hængende på ganen i lang tid

Kommentar

En robust Jamaica rom, som er meget kraftig og aromatisk, men som med sine vinøse toner af rosin fra sherry fadet, bliver gjort mere blød og rund!

Yderligere information

Vægt 1,7 kg

Du kunne også være interesseret i...