Cold Hawaii Rav

kr. 25,00

Cold Hawaii Rav er en øl brygget med ekstrakt af ægte rav samlet på Cold Hawaii kysten i Thy. Den bærer smagen af Vesterhav og fyrreskov. Mild og aromatisk øl med en karakteristisk smag af harpiks.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 33 Cl.

5,8 % Vol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10097 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Cold Hawaii Rav er en øl brygget med ekstrakt af ægte rav samlet på Cold Hawaii kysten i Thy. Den bærer smagen af Vesterhav og fyrreskov. Mild og aromatisk øl med en karakteristisk smag af harpiks. Da Cold Hawaii Rav er brygget uden humle, bliver smagen ikke ødelagt af sollys. Den er derfor tappet den i klare flasker, så man kan se den smukke ravfarve.Cold Hawaii Rav er lanceret i samarbejde med Friends of Cold Hawaii, og støtter dermed surfermiljøet i Thy.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 33 Cl.

5,8 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Størrelse 5 × 5 × 21 cm