En drøm der gik i opfyldelse

Thy Specialhandel er en gammel drøm, som er gået i opfyldelse for mig. Det er drømmen om selvstændighed og at arbejde med noget som jeg brænder for og udfordrer og lærer mig nyt hele tiden.

Min baggrund er at jeg egentlig er uddannet farvehandler, det arbejdede jeg som i atten år. De seneste år som administrationschef i et malingsfirma på Sjælland. Der skulle ske noget nyt og jeg sagde op og læste til Civilingeniør i Design & Innovation på DTU i Lyngby. Herefter flyttede jeg til Thy og fandt et ingeniør job i Thisted. Det holdt i seks år så besluttede koncernen i lighed med så mange andre at lukke ned i Thy og centralisere på Sjælland. I den periode med en opsigelse hængende over hovedet begyndte tanker om andre muligheder at melde sig. Jeg snakkede med Erik om at overtage hans forretning, det mente han ikk ejeg kunne leve af. Så fik et nyt job inden for branchen og tænkte at fremtiden var planlagt.

Knap et år senere så jeg et opslag fra Thy Erhvervsforum og Hurup Handelsstandsforening om mulighed for hjælp til etablering af forretninger.  Jeg blev nysgerrig og tog kontakt til dem, her fik jeg sparring på ideer og hjælp til at lave en konkret forretningsplan, og pludselig så det hele meget bæredygtigt ud. Jeg gik tilbage til Erik, som gerne ville overdrage sin forretning, men så skulle det ske hurtigt, for at få sommersæsonen med.

Så pludselig gik det stærkt, der skulle findes en egnet butikslokale, findes leverandører til den ny del af sortimentet, planlægges og ikke mindst rejses kapital..

Det hele endte med at gå op i en højere enhed. Så nu er jeg min egen chef i nogle, synes jeg selv, fantastiske lokaler og er blevet taget virkelig godt i mod af Eriks “gamle” kunder, nye kunder og de andre forretningdrivende.

Så det er en drøm der er gået i opfyldelse og jeg håber at få lov til at leve den ud længe. 🙂

/Ole