Cold Hawaii Blå

kr. 25,00

Cold Hawaii er en ny nordisk øl uden humle fra Thisted Bryghus. Det er en lys aromatisk undergæret øl, brygget af økologisk malt fra Gyrup i Thy, og tilsat ekstrakt af birk, fyrre- og granskud. Smagen er frisk øl med en dejlig let krydret smag af citrus og pebermynte.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 33 Cl.

5,8 % Vol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10096 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Cold Hawaii er en ny nordisk øl uden humle fra Thisted Bryghus. Det er en lys aromatisk undergæret øl, brygget af økologisk malt fra Gyrup i Thy, og tilsat ekstrakt af birk, fyrre- og granskud. Smagen er frisk øl med en dejlig let krydret smag af citrus og pebermynte. Cold Hawaii Blå er lanceret i samarbejde med Friends of Cold Hawaii, og støtter dermed surfermiljøet i Thy.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 33 Cl.

5,8 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Størrelse 5 × 5 × 21 cm