Strong Ale

kr. 35,00

Strong Ale er en fyldig og varmende øl fra Thisted Bryghus med en helt særlig smag af karamel og let røg.Strong Ale passer perfekt til kraftigere varme madretter.

Indhold: 50 Cl.

7,2 % Vol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10091 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Strong Ale er en fyldig og varmende øl fra Thisted Bryghus. Den historeisk bryggeproces går tilbage til tidligere tider, hvor man bryggede øl i egetræsbeholdere, der ikke kunne opvarmes med åben ild. Man opvarmede og kogte dengang sit bryg ved at tilsætte glohede sten fra ildstedet. Thisted Bryghus opnår den samme smagsudvikling ved at opvarme lavasten til 800 grader, og sænke disse ned i den søde ølurt. Metoden resulterede i en helt særlig smag af karamel og let røg pga påbrænding på stenenes overflade.Strong Ale passer perfekt til kraftigere varme madretter.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10˚C.

Indhold: 50 Cl.

7,2 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 0,95 kg
Størrelse 5 × 5 × 21 cm