Thylandia Rum

kr. 369,00

Thylandia Rum er en blended rom som er ekstra lageret på egetræsfade i Danmark for at få sødme og opnå en fløjlsblød og rund smag.

Beskrivelse

Thylandia Rom rom hjemtages fra et område-/ som er et stykke gammel dansk historie.Nemlig nær Sankt Croix, én af de tidligere dansk-vestindiske øer.
Den blendede rom består af op til 22 år gamle  romfade, som udvælges omhyggeligt  og skibes over Atlanten.
Vel hjemme i Danmark lagres den videre på egetræsfade og får lidt ekstra sødme. Dermed opnår den lige nøjagtig den fløjlsbløde afrunding vi selv godt kan lide her hos Thylandia. Tankerne henledes på det barske Vesterhav, og de varierede landskaber man finder langs kysten.

Alc. 38%

Indhold 70 Cl

Spritfabrikken Thylandia har udviklet en serie af spiritus som er inspireret og lavet med udgangspunkt i Danmarks første Nationalpark i Thy. Spritfabrikken Thylandia tilbyder en historisk oplevelse med en serie af maltdestilleret spiritus tilført et stykke danmarkshistorie. Malt er byg, der er spiret, tørret og valset, og malten giver dybde og karakter, mens gæren giver fugtighed. Denne helt unikke forarbejdning tilført ingredienser fra Danmarks første nationalpark i form af blandt andet porse, lynghonning og klithede, giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

 

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 10 × 10 × 23 cm