A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum

kr. 895,00

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum
Rom, 70 cl. 42% Vol.

Det er kun de i særklasse bedste dråber og de ældste, absolut bedste fade, der har været brugt til at skabe den ultimative rom fra A.H. Riise. Non Plus Ultra er vores masterblenders ypperste skaberværk. Alt i skabelses-processen har været under minutiøs kontrol: Fra den facetslebne karaffel, over rommens dybe mahogniglød til den endelige nydelse, du oplever, når rommen bevæger sig fra glas til mund.

Varenummer (SKU): 10160 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum, 70 cl. 42% Vol

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum er i sig selv legendarisk. Men navnet kommer fra legenden om Herkules. Ifølge legenden stod der ‘Non Plus Ultra’ på Herkules’ søjler nær Gibraltarstrædet. De markerede grænsen mellem den kendte og den ukendte verden.

A.H. Riise Rom har givet dette forpligtende navn til den bedste og mest enestående Ultra Premium Rum overhovedet: A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum.

Det er kun de i særklasse bedste dråber og de ældste, absolut bedste fade, der har været brugt til at skabe den ultimative rom fra A.H. Riise.

Non Plus Ultra Very Rare Rum – et mesterværk

Non Plus Ultra er vores masterblenders ypperste skaberværk. Den er afsættet for at skabe endnu et særligt smagsøjeblik med A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum.

Alt i skabelsesprocessen har været under minutiøs kontrol: Fra den facetslebne karaffel, over rommens dybe mahogniglød til den endelige nydelse, du oplever, når rommen bevæger sig fra glas til mund.

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum er krydspunktet mellem den kendte og ukendte verden. Det bliver ikke meget bedre, hvad rom angår. Og heldigvis kommer rommen med to lige så fantastiske og velsmagende brødre: A.H. Riise Non Plus Ultra Sauternes Cask Rum og A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition.

Duft

Krydderier og let kølende mint, moscavado sukker, appelsinskal

Smag

Fed krydret smag, hvor noterne fra næsen går igen sammen med fed karamel, vanilje

Eftersmag

Cremet vaniljekaramel

AH. Riise Rum

Det er kombinationen af Albert Heinrich Riise’s solide farmaceutiske grundlag, en ambition om at finde de helt rigtige lægeurter og så evnen til at iværksætte en autentisk produktion som er ingredienserne bag brandet A.H. Riise Rom.

Albert Heinrich Riise (1810-1882) kom fra Ærøskøbing, hvor hans far, Jens Christian Riise (1773-1812), var skipper. Faderen døde, da Albert var 2 år, men det lykkedes alligevel moderen, Margrethe Elisabeth Krabbe , at give Albert en uddannelse som cand.pharm. Albert var grundlæggende meget opsat på at få sit eget privilegium som apoteker, og da lejligheden bød sig, rejste han i 1838 med sejlskib til Sankt Thomas.

St. Thomas Apothecary Hall A.H. Riise

Han etablerede sammen med en anden læge Apotek i St. Thomas, 4 år senere købte han sin kompagnon ud. A.H. Riise havde store planer for sit apotek. Han så ikke blot markeds muligheder i Dansk Vestindien, men også så langt væk som Puerto Rico og det sydamerikanske fastland. Albert fandt hurtig ud af, at der var gode penge i at forhandle andet end apotekervarer, så han solgte også husholdnings-artikler, kosmetik, konserves, chokolade og meget andet.

A.H. Riise-brandet bliver født

Albert Riise var uhyre kvalitetsbevidst. Han samarbejdede med læger, var pioner indenfor destillation af rom og bitter, der i starten blev brugt som en kærkommen medicin mod maveonder og andre genvordigheder. Han udviklede og raffinerede stærke brands som Old St. Croix Brand, Riise’s Guava rom, A.H. Riise rom med flere. Albert blev så rig på sin rom, som han eksporterede til adskillige lande, at han i 1860 vakte stor opsigt ved i København at leje et dampskib til sig, sin familie og to sorte barnepiger for at besøge sin gamle mor i Ærøskøbing.

Yderligere information

Vægt 1,7 kg