Thisted Bryghus IPA

kr. 35,00

Thisted Bryghus IPA er en øltype med ekstra bitterhed og med meget mere humlearoma. Signatur IPA smager fantastisk til en god burger og sammen med asiatiske krydrede madretter.

Indhold: 50 Cl.

6,6 % Vol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10092 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Thisted Bryghus IPA er inspireret af de første amerikanske West Coast IPA’s, med masser af Centennial, Citra og Mosaic humle dyrket i Yakima Valley i det nordvestlige USA. Den første (IPA) India Pale Ale blev brygget i London omkring år 1800. Øltypen med ekstra bitterhed og meget mere humlearoma har holdt sin popularitet i Storbritannien helt op til vores tid, men da amerikanske mikrobryggere tog stilarten til sig i 1980’erne, blev kærligheden til øltypen verdensomspændende.Signatur IPA smager fantastisk til en god burger og sammen med asiatiske krydrede madretter.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10˚C.

Indhold: 50 Cl.

6,6 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 0,95 kg
Størrelse 5 × 5 × 21 cm