A. H. Riise Signature – Master Blender Collection

kr. 1.565,00

 

A.H. Riise Signature er ganske enkelt en ener. Det er et enestående blend, med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mildheden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Et enestående luksus blend, lavet på kun de bedste fade. Nummererede flasker.

70 cl.  43,9 % Vol

Varenummer (SKU): 10520 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

A.H. Riise Signature er ganske enkelt en ener. Det er et enestående blend, med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mildheden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Et enestående luksus blend, lavet på kun de bedste fade. Nummererede flasker.

70 cl.  43,9 % Vol

Duft

En meget fascinerende duft – modne tropiske frugter, kokosnødder og karamel ledsaget af kølige myntenoter

Smag

Meget kompleks og utrolig glat. Glaseret citrus og abrikoser omsvøbt af ristet kokosnød med et strejf af eukalyptus

Eftersmag

En sand symfoni af modne tropiske frugter og karamel. Subtile myntenoter tilføjer perfekt harmoni til denne lange og dybe eftersmag

Pressemeddelelse fra A.H. Riise:

A.H. Riise introducerer Signature 43,9%

Intet er mere forpligtende end at underskrive med din underskrift på et stykke papir. Det er også derfor vi har valgt at kalde vores nye premium blend for Signature. A.H. Riise Signature er ganske enkelt en ener. Det er et enestående blend, med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mild heden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Et enestående luksus blend, lavet på kun de bedste fade og dermed værdigt til at fejre de helt store øjeblikke i livet. Øjeblikke, du vil værdsætte og huske.

Når vi skaber et A.H. Riise produkt, bruger vi rom fra en lang række forskellige fade, alle med forskellig alder og oprindelse. Det er dog ikke alle fade, der tømmes til sidste dråbe. Ofte er der lidt tilbage på fadet. En lille mængde fantastisk rom. Det er disse førsteklasses fade, vi bruger til at skabe det perfekte Signature blend.

Hver udgave af A.H. Riise Signature er skabt af meget små partier og resulterer i mindre end 2000 flasker pr. batch. Hvert fad er nummereret, og hver flaske ligeså. Antallet af flasker varierer fra batch til batch, og årsagen til dette er, at vi aldrig ved, hvor mange flasker vi kan fylde i hver batch. Det hele afhænger af, hvor meget premium rom vi har til rådighed. Vi sigter altid efter at kunne præsentere hvert blend så tæt som muligt på det forrige batch. Resultatet er også næsten det samme, men ikke identisk. Som en kunstner, der skaber et unikt mesterværk. Hver gang kunstneren har færdiggjort et kunstværk, vil det ligne det foregående, men der vil være små forskelle, fordi hvert kunstværk er unikt. Det er samme gør sig gældende med A.H. Riise Signature.

For samlere er dette en unik mulighed for at erhverve sig en række A.H. Riise Signature-mesterværker. Hvis du vil have en komplet samling, bør du stræbe efter at have hver enkelt batch på hylden, så du kan smage disse små unikke forskelle.

A.H. Riise Signature er i alt sin enkelthed unik kunst – et sandt mesterværk.

Yderligere information

Vægt 3 kg

Du kunne også være interesseret i...