Munus Northland Hindbær Gin

kr. 249,00

Munus Northland Hindbær Gin er lavet på nøje udvalgte rødder , koriander, ingefær og bær blandet med hindbær, som danner stammen i denne gin.Smagen er forfriskende, blød og indbydende og farven dyb rød.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10020 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Munus Northland Hindbær Gin. De nøje udvalgte rødder, korander, ingefær og bær blandet med hindbær, danner stammen i Munus Northland Hindbær Gin.
Smagen er forfriskende, blød og indbydende og farven dyb rød. – Super velegnet med tonic og is, men kan også sagtens nydes ren.

MUNUS fra det latinske sprog betyder “gave”.
Og med denne særlige serie af spiritus, deler Spritfabrikken Thylandia “smagsgaver” ud til forbrugeren.
Serien er produceret i begrænsede mængder.
Kendetegnende for alle varianter i serien, er den kompromisløse tilgang til råvarer
og den høje kvalitet.

Alc. 40%

Indhold 50Cl

Spritfabrikken Thylandia har udviklet en serie af spiritus som er inspireret og lavet med udgangspunkt i Danmarks første Nationalpark i Thy. Spritfabrikken Thylandia tilbyder en historisk oplevelse med en serie af maltdestilleret spiritus tilført et stykke danmarkshistorie. Malt er byg, der er spiret, tørret og valset, og malten giver dybde og karakter, mens gæren giver fugtighed. Denne helt unikke forarbejdning tilført ingredienser fra Danmarks første nationalpark i form af blandt andet porse, lynghonning og klithede, giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Yderligere information

Vægt 1,0 kg
Størrelse 7,5 × 7,5 × 24 cm