Gin N’ Beer

kr. 35,00

Gin’N Beer er en frisk krydret øl, med en tør crispy mundfornemmelse, og en middel bitterhed. Det er en øl, der egner sig rigtig godt til krydrede madretter.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 50 Cl.

5,8 % Vol.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10098 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Gin’N Beer er en frisk krydret øl, med en tør crispy mundfornemmelse, og en middel bitterhed. Det er en øl, der egner sig rigtig godt til krydrede madretter.Thisted Bryghus har blev inspireret til denne øl, da de fandt nogle gamle Geneverfade fra Belgien. Det blev til en ny øl med en dejlige krydrede fornemmelse af en god Gin. Bryghuset brygger deres grundøl som krydres med enebær, angelika og koriander, som lægges en del af brygget på de gamle egefade. I forbindelse med tapningen blandes det fadlagrede og tanklagrede øl med den prisbelønnede Nordisk Gin.

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 50 Cl.

7,0 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 0,95 kg
Størrelse 5 × 5 × 21 cm