Pelusas Cabernet Sauvignon 2018

kr. 75,00

Pelusas Wines – Central Valley, Chile
Rødvin – Cabernet Sauvignon – 75 cl – 13,00% Vol.

Pelusas Chardonnay er lige efter bogen. Duften er indbydende og appetitlig, med mindelser om tropisk frugt. Smagen er fyldig og rund, og har samtidig en behagelig friskhed, der efterlader ganen frisk og klar til næste glas  En fremragende allround vin, der ganske enkelt leverer velsmag til de fleste fiskeretter, lyst kød eller en sommerlig buffet.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10119 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Pelusas Carbernet Sauvignon 2018

Pelusas Wines – Central Valley, Chile

Rødvin – Cabernet Sauvignon – 75 cl – 13,00% Vol.

Pelusas Cabernet Sauvignon har denne fantastiske drues typiske aromaer af solbær, brombær. På ganen er vinen blød og balanceret med dejlig frugt og en behagelig eftersmag. En superb allround vin, der ganske enkelt leverer velsmag til både hverdag og fest.

Serveringstemperatur 18 grader.

Pelusas – kvalitet og value fra Jorge Martinez
Jorge Martinez er chefvinmager for chilenske Mancura, der står bag Pelusas
vinene. Jorge har bred erfaring fra vinerier i Chile, Usa og Frankrig, heriblandt
Saint Julien 2. Cru Classé Château Leoville Poyferré. Målet med Pelusas vinene
er at skabe imødekommende og velsmagende vine, der ganske enkelt “leverer”
på et behageligt prispunkt.

Marker i de bedste områder i Chile
Mancuras marker ligger i de bedste dale og områder i Chile: Casablanca, Maipo,
Cachapoal, Curicó og Maule. Det giver Mancuras talentfulde vinmager Jorge
Martinez en bred vifte af druer, dyrket i de bedst mulige terroirs. Vineriet ligger i
Rapel Valley, godt 100 kilometer syd for Chiles hovedstad Santiago. Her går den
mest moderne teknik hånd i hånd med de klassiske metoder.

Pelusas Cabernet Sauvignon
Druerne til Mancuras appetitlige Pelusas Cabernet Sauvignon stammer alle fra
marker i Chiles Central Valley, der huser flertallet af nationens bedste
vinområder. Vinstokkene beskæres og trimmes så mængden af solskin
maksimeres der hvor druerne modnes. Skuddene trænes lodret, idet det
forbedrer soleksponeringen og maksimerer de aromatiske komponenter i
druerne. De modne druer håndhøstes for at sikre at de når intakte frem til
kælderen, hvor de afstilkes og transporteres til gæringstankene. Gæringen finder
sted ved en temperatur på mellem 26 og 28 graders Celsius og varer typisk i 7
dage med regelmæssig ompumpning af mosten for at ekstrahere maksimal
farve, tannin og aroma. Efter endt gæring drænes vinen fra drueskallerne og
lagres på tank frem til tappetidspunktet.

Imødekommende og velsmagende Cabernet
Pelusas Cabernet Sauvignon har denne fantastiske drues typiske aromaer af
solbær, brombær. På ganen er vinen blød og balanceret med dejlig frugt og en
behagelig eftersmag. En superb allround vin, der ganske enkelt leverer velsmag
til både hverdag og fest.

 

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm