Leo Aumann – Refugium 2017

kr. 145,00

Tribuswinkel, Østrig
Zweigelt, Merlot, 75 cl – 13,5 % Vol.

Leo Aumanns Refugium er en rødvin lavet af Zweigelt og Merlot druer. Vinen har en flot og intens farve i glasset og smagen er en fyldig, harmonisk med sødlige toner.

Varenummer (SKU): 10322 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Leo Aumann – Refugium 2017

Tribuswinkel, Østrig

Zweigelt, Merlot, 75 cl – 13,5 % Vol.

Leo Aumanns Refugium er en rødvin lavet af Zweigelt og Merlot druer. Vinen har en flot og intens farve i glasset og smagen er en fyldig, harmonisk med sødlige toner.

For at opnå den bedste kvalitet er de modne druer høstet manuelt, og derefter forsigtigt bearbejdet. Efter høst og forarbejdning lagrer vinen på små franske egefade, og opnår derved en mere kompleks smag.

Velegnet til kraftige retter med oksekød, and, lam, pastaretter og ikke mindst mørke chokoladedesserter.

Servér vinen ved 18 °C dekanter vinen for at den kan opnå sit fulde potentiale – det er umagen værd. Vinen er drikkeklar nu, men har potentiale til at ligge i 5 år.

 

Om Producenten

Leo Aumann står for kvalitet og topvine fra Tribuswinkel i Thermenregionen, syd for Wien i Østrig. Vingården har været familiedrevet i mere end to årtier. Vinhuset fremstiller både hvid-, rød-, mousserende og søde vine. Alle vine med karakter, der afspejler det milde klima, de varme somre med mange solskinstimer og det ekstraordinære forskelligartede terroir i regionen.

Vinhusets ambition er at producere de bedste vine, som på flotteste vis afspejler regionen, naturen og vinstokkenes dybe rødder. Leo Aumann er en familie, som har dedikeret deres liv til vingården og bygger deres vinproduktion på et stort håndværk og en utrættelig lidenskab. De har hjertet og sjælen med i deres arbejde, hvor der sættes kompromisløse kvalitetskrav til de færdige vine. Disse elementer er opskriften bag vingårdens store succes.
Deres holdning til god vin er følgende: ”En god vin er som en god oplevelse. Den vil blive husket for evigt”, citat Leo Aumann.

Thermenregionen syd for Wien er et af de mest berømte og ældste vindyrkningsområder i Østrig. Rester af muslinger, snegle og andet liv fra havet kan stadig findes i den ler- og sandholdige jordbund, som er specielt udbredt i området. Regionen er opkaldt efter de varme, svovlholdige kilder ved byen Baden, hvor romerne anlagde badehuse for mere end 2000 år siden. Derfor går regionen også under navnet, Spa-regionen. Romerne anlagde deres kurbad med stor omhu, da klimaet i Thermenregionen er lunt og tørt. Samtidig bragte romerne også vinstokke til området, og startede den første vinproduktion i regionen. Desuden har det milde klima været medvirkende til en lang tradition for vinproduktion. Senere perfektionerede cisterciensermunkene vinavlen. I dag er Leo Aumann en fantastisk ambassadør for området, der bestræber sig på at få mest muligt ud af jorden, klimaet og vinmarkerne for i sidste ende at opnå den bedste kvalitet og umiskendelige stil, som kendetegner vingårdens og regionens vine.

Yderligere information

Vægt 1,23 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm
Mængde rabat

2 styks pris