Tilbud

Sinnes Rausch 2020 Rosé Trocken

Original price was: kr. 125,00.Current price is: kr. 89,00.

Eckehart Gröhl – Rheinhessen – Tyskland
Rosévin – blend – 75 cl – 12,0% Vol.

Flot rosé med robuste og elegante friske nuancer. Navnet holder, hvad det lover. Passer godt til retter med middelhavspræg, til kolde forretter og med sommer salater. Ideel til lufttørret skinke, frisk skaldyr eller fjerkræretter.
Vinen er lavet på Spätburgunder, Cabernet Sauvignon og Merlot.

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10161 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Sinnes Rausch 2020 Rosé Trocken

Eckehart Gröhl – Rheinhessen – Tyskland
Rosévin – blend – 75 cl – 12,0% Vol.

Robuste, elegante, friske nuancer præsenterer denne friske, elegante rosé. Navnet holder, hvad det lover. Passer godt til retter med middelhavspræg, til kolde forretter og med sommer salater. Ideel til lufttørret skinke, frisk skaldyr eller fjerkræretter.
Vinen er lavet på Spätburgunder, Cabernet Sauvignon og Merlot.

Vinhuset – baggrund:
Familien Gröhl har boet i Weinolsheim siden 1625 og er nu den 12. generation der skal passe og pleje de ca. 20 hektar vinmarker.
Vinavlen er tilpasset naturen, og vores håndværk er underlagt principperne om bæredygtighed.

Der er førsteklasses beliggenheder i bjerglandet og ved Rhinfronten og sammen med naturen, arbejdes der for at skabe de bedst mulige betingelser for vinstokkene.

Vinmarkerne i Rheinhessen strækker sig fra “de tusind bakkeres land” til foden af ​​Rhinen, fra Weinolsheim til Dalheim til Oppenheim og Nierstein.
På grund af beskyttelsen af ​​Donnersberg i vest og den tætte nærhed til Rhinen, de forskellige skifferlag og den frugtbare lerjord  der er fyldt med naturressourcer, står vores steder for vinavl af høj kvalitet.
Således garanteres der for terroir-prægede, karakterfulde vine og traditionelle mousserende vine og produceres topkvalitet år efter år.

 

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm

Du kunne også være interesseret i...