Tranquebar Colonial Dry Gin

kr. 289,00

Gin fra Holland, 70 cl. 45% Vol

En klassisk kolonitids Gin, med en varm fyldig, blød krydret smag med et friskt pust af orange og citrus. Baseret på en original opskrift fra det 16. århundrede, derfor indgår der også, ud over enebær, mere eksotiske krydderier så som muskatnød og Darjeeling Te netop fra Østindien. Importeret af A.H. Riise.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10288 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Tranquebar Colonial Dry Gin

Gin  Holland, 70 cl. 45% Vol

Tranquebar Gin er en klassisk kolonitids Gin, med en varm fyldig, blød krydret smag med et friskt pust af orange og citrus. Da opskriften stadig er den samme, indgår der også mere eksotiske krydderier så som muskatnød og Darjeeling Te netop fra Østindien. Importeret af A.H. Riise.

Colonial Gin, destilleres og aftappes i små partier, med individuelt flaske nummer, og årgangs angivelse.

Duft

Frisk appelsinskal og dæmpet lime forenes med muskat, kardemomme og et strejf af kanel. Sammen udgør det en meget fin balance mellem de varme østlige krydderier parret med blide citrus olier.

Smag

En klædelig sødme forenes med aromatisk citrus og man fornemmer svagt et strejf af krusemynte. De vilde enebær ligger svøbt omkring øvrige indtryk fra koriander, vanilje og muskat

Eftersmag

Citrus med kanel og krusemynte

 

Historien bag Tranquebar Gin

De mange nye og eksotiske krydderier som Ost – Indisk Kompagnis skibe hjemtog til Danmark inspirerede Jan de Willum, til at kreere en ny version af den traditionelle Genever, som hans familie producerede på Deres destilleri i Amsterdam. Tranquebar Colonial Gin er baseret på denne originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv. Præcis som i det 16. århundrede destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i Genever hovedstaden Schiedam af det estimerede Royal Dirkzwager Distillery grundlagt i 1879.

 

Yderligere information

Vægt 1,3 kg