Tomatin Legacy Highland Single Malt Scotch Whisky

kr. 345,00

Whisky, Singlemalt, Skotland, 70 cl. 43% Vol

Tomatin Legacy whisky er modnet i traditionelle ex-Bourbon fade og for at give lidt ekstra krydderi også  i Virgin Oak fade. Det giver Legacy den berømte sødme, whiskyen er kendt for. Let og delikat med en slik-lignende sødme, spækket med antydninger af fyrretræ. Tillige citron sorbet, ananas og sprøde grønne æbler og friskbagt sandkage

 

Varenummer (SKU): 10370 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Tomatin Legacy Highland Single Malt Scotch Whisky

Whisky, Singlemalt, Skotland, 70 cl. 43% Vol

Tomatin Legacy whisky er modnet i traditionelle ex-Bourbon fade og for at give lidt ekstra krydderi også  i Virgin Oak fade. Det giver Legacy den berømte sødme, whiskyen er kendt for.

Tomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills igang. De havde mottoet ”Størst”! I 1984 købtes et skræntende Tomatin, af Japanske investorer, der startede en transformation; missionen lød: fra “Størst” til “Bedst”!

I dag producerer Tomatin mange forskellige whisky, sælger på over 50 internationale markeder - missionen fra størst til bedst er godt på vej at lykkes!

Duft

Vanilla stænger, skumfiduser, strejf af sandkage og frisk ananas, blandet med citrus, citron og bolcher

Smag

Let og delikat med en slik-lignende sødme, spækket med antydninger af fyrretræ. Tillige citron sorbet, ananas og sprøde grønne æbler og friskbagt sandkage

Eftersmag

Ren, let og forfriskende

Kommentar

Der er en blødere og sødere side af ”the Highlands” - der er Tomatin!

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1,6 kg