Thylandia Gylden Akvavit

kr. 239,00

En akvavit i traditionel nordisk stil med et fint afstemt samspil af flere krydderier og kommen. En glimrende ledsager til mange frokost- og middagsretter. Krydret med , fennikel, koriander og appelsinskal samt en lille smule lakridsrod, hvilket gør den til en blød og lækker dram. – Bør nydes let afkølet ved 10-12 grader. Anbefales ikke køleskabskold, da man ikke vil få hele aromaen med.

Alc. 38%

Indhold 50cl

Varenummer (SKU): 10492 Kategorier: , , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Thylandia Gylden Akvavit

Denne Thylandia Gylden – Er en akvavit i traditionel nordisk stil med et fint afstemt samspil af flere krydderier og kommen. En glimrende ledsager til mange frokost- og middagsretter. Gylden nydes let afkølet eller ved stuetemperatur.

Alc. 38%

Indhold 50cl

Spritfabrikken Thylandia

Spritfabrikken Thylandia har udviklet en serie af spiritus som er inspireret og lavet med udgangspunkt i Danmarks første Nationalpark i Thy. Spritfabrikken Thylandia tilbyder en historisk oplevelse med en serie af maltdestilleret spiritus tilført et stykke danmarkshistorie. Malt er byg, der er spiret, tørret og valset, og malten giver dybde og karakter, mens gæren giver fugtighed. Denne helt unikke forarbejdning tilført ingredienser fra Danmarks første nationalpark i form af blandt andet porse, lynghonning og klithede, giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Yderligere information

Vægt 1,3 kg

Du kunne også være interesseret i...