Thylandia Porse Snaps

DKK 239,00

Thylandia Porse Snaps er en dejlig smagfuld velafbalanceret snaps med lidt bid. Drik den ikke alt for kold for at kunne nyde smagen.

indhold 50 cl. 42% Vol.

EAN: 5707402000557 Varenummer (SKU): 10021 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Thylandia Porse Snaps.

Porse (myrica gal) er en lille busk, som overvejende vokser på fugtig og fattig jord. Jordbundsforholdene spiller en stor rolle for porsens aroma, og i DK finder man den kun udvalgte steder.Det er porsens blade, som er håndplukket i Nationalpark Thy, der er hoved smagsgiver til denne helt igennem fantastiske snaps.

Thylandia Porse Snaps er en dejlig smagfuld velafbalanceret snaps med lidt bid. Drik den ikke alt for kold for at kunne nyde smagen.

Den ideelle snaps til frokost- og middagsbordet, hvor den kan give kontrast til de federe retter.

Alc. 42%

Indhold 50Cl.

Spritfabrikken Thylandia har udviklet en serie af spiritus som er inspireret og lavet med udgangspunkt i Danmarks første Nationalpark i Thy. Spritfabrikken Thylandia tilbyder en historisk oplevelse med en serie af maltdestilleret spiritus tilført et stykke danmarkshistorie. Malt er byg, der er spiret, tørret og valset, og malten giver dybde og karakter, mens gæren giver fugtighed. Denne helt unikke forarbejdning tilført ingredienser fra Danmarks første nationalpark i form af blandt andet porse, lynghonning og klithede, giver en smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Yderligere information

Vægt 1.3 kg
Størrelse 10 × 10 × 21 cm