Quinta da Lagoalva – Monte da Casta 2018

kr. 89,50

Portugal
Touriga Nacional, Castelão, 14,5% vol.

Monta de Caster har en rubinrød farve. Duften emmer af røde frugter og noter af vanilje. Smagen er saftig med friske røde bær og medium krydret. Selv om vinen har et godt bid, så er eftersmagen både harmonisk og blød.

Varenummer (SKU): 10342 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Quinta da Lagoalva –

Monte da Casta 2018

Portugal

Touriga Nacional, Castelão, 14,5% vol.

Quinta da Lagoalva’s Monta de Caste har en rubinrød farve. Duften emmer af røde frugter og noter af vanilje. Smagen er saftig med friske røde bær og medium krydret. Selv om vinen har et godt bid, så er eftersmagen både harmonisk og blød.

Monte da Casta er blandet af to druesorter 50% Touriga Nacional og 50% Castelão. Druerne udblødes herefter starter gæringen i rustfrie ståltanke ved 24 grader. Efter endt gæring lagrer den i 6 mdr. på amerikanske og franske egetræsfade før aftapning.

Vinen passer godt til grillet kød eller fiskeretter.

Serveres ved 16 °C.

Om producenten

I det midt-vestlige Portugal kun små 50 km nordøst for Lissabon ligger familiefirmaet, Lagoalva, der går helt tilbage til 1834. Lagoalva er på mange måder en klassisk portugisisk herregård, hvor man ud over vindyrkning også har klassisk portugisisk landbrug med dyrkning af oliven, majs, ærter, bønner, byg, lucerne osv. Derudover har de et stort opdræt af kvæg, får, geder og ikke mindst de berømte Lusitano-heste, som bl.a. bliver brugt til dressur og tyrefægtning. Skovbruget fylder også en del i området med store arealer af korkege, valnødde-, fyrre- og eukalyptustræer.

 

.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm
Mængde rabat

2 styks pris