Quevedo Dry White Port

kr. 109,00

Quevedo, Duoro, Portugal
Portvin 75 cl, Touriga Franca, Tinta Cão o.a, 17% Vol

Quevedos Dry White Port har en flot gullig bronze-farve. Den har en stor duft af modne æbler, abrikoser, marcipan og et strejf af overmodne bananer. Smagen er tør, men helt uden at virke snerpet. Eftersmagen er lang, let krydret med noter af ristede mandler, nødder og bolsjer.

 

 

Varenummer (SKU): 10255 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Quevedo Dry White Port

Quevedo, Duoro, Portugal

Portvin 75 cl, Touriga Franca, Tinta Cão o.a, 17% Vol

Quevedos Dry White Port har en flot gullig med nuancer over mod det bronze-farvede. Den har en stor duft af modne æbler, abrikoser, marcipan og et touch af overmodne bananer. Smagen er tør, men helt uden at virke snerpet. Eftersmagen er lang, let krydret med noter af ristede mandler, nødder og bolsjer.

Quevedo er et af de små nye vingårde i Douro. I mange år har familier dyrket vin og lavet portvin til købmændene i Vila Nova de Gaia. Da Portugal blev medlem af EU i 1986 blev loven ændret, og vinavlerne i Duoro kunne nu selv eksportere direkte til forhandlere. Et resultat af loven var at familie brandet Quevedo kom til verden.

Familien dyrker 100 hektar vinmarker på seks gårde i Douro dalen, fra Clima Corgo til Douro Superior. Forskellen mellem vinmarkernes giver en forskel og variation i druernes aroma og smag som hjælper familien med at skabe deres vine.

 

 

Yderligere information

Vægt 1,2 kg