Herbie Pink Gin

kr. 299,00

 

Gin – Pandrup – 70 cl. 37,5 % Vol.

En frugtig sommergin – der kan nydes hele året. Sød og sommerlig smag hvor hindbær og friske æbler træder flot frem. Sødmen beherskes af tranebær, der giver en klassisk nordisk fornemmelse i munden. En gin der også nemt kan nydes rent. Meget blid alkohol.

Varenummer (SKU): 10524 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Herbie Pink Gin

Herbie Pink Gin en rigtig sød og frugtig sommergin – der kan nydes hele året. Sød og sommerlig smag hvor hindbær og friske æbler træder flot frem. Sødmen beherskes af tranebær, der giver en klassisk nordisk fornemmelse i munden. En gin der også nemt kan nydes rent. Meget blid alkohol.

70 cl. 37,5 % Vol.

  • Håndlavet gin, lavet i Nordjylland
  • Lyserød farve og let sødet
  • Award: Sølvmedalje, The Gin Master 2018
  • Destilleret med enebær, hindbær og tranebær

Se mere om Herbie Pink Gin her

Herbie kom til verden i Nordjylland i 2016 og målet var klart:

At udvikle en dansk value-for-money gin med masser af karakter og som kunne både udfordre og overraske. 

Det må siges at være lykkedes! Striber af internationale priser og anmeldere i næsgrus beundring er, hvad vi har opnået med vores gin indtil videre. Det engelske spiritus magasin “The Spirit Business” kårede i 2018 Herbie Gin til en af de 10 bedste “Value-for-money” gins i verden og dermed må man sige at missionen er lykkedes.

“Anmeldelser er fine, og priser er da rare at vinde – men det vigtigste for os er stadig, at du får en unik oplevelse med vores gin”, siger Anders Skotlander

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Du kunne også være interesseret i...