Herbie Gin Organic

kr. 299,00

 

Gin – Pandrup – 70 cl. 37,5 % Vol.

Havtorn leverer en naturfrisk duft af citrus, som man ikke møder mange andre steder. Det er en let og alsidig gin som nemt kan nydes rent. De fine citrusnoter fra havtorn balanceres af citronen og et skønt enebær-touch.

Varenummer (SKU): 10526 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Herbie Gin Organic

Herbie Organic Gin er 100% økologisk og dansk.

Hos Skotlander kan de ikke dy sig for at lege med smag, så da de udviklede denne økologiske gin, testede de muligheden for at destillere med lidt havtorn, der også er kendt som ”Nordens appelsin” grundet både smagen og det meget store indhold af C-vitamin. Det viste sig at være en god ide!  Den blev kåret med guldmedalje ved The Gin Master i London. Herbie Gin Organic er som de andre i familien kendetegnet ved godt dansk håndværk, det reneste vand fra den danske undergrund og et enkelt skandinavisk design. Ginnen er hånddestilleret med få men karakteristiske botanicals: Enebær, citrusskal og havtorn.

70 cl. 37,5 % Vol.

Se mere om Herbie Organic Gin her

Duft: Dejlig let duft af havtorn og enebær. Havtorn leverer en naturfrisk duft af citrus, som man ikke møder mange andre steder. Havtorn er kendt som Nordens appelsin.

Smag: Let og alsidig gin som nemt kan nydes rent. De fine citrusnoter fra havtorn balanceres af citronen og et skønt enebær-touch.

Garnish: Garner med havtorn eller citronskal. Se flere drinks med gin her.

 

om Herbie Gin:

Herbie kom til verden i Nordjylland i 2016 og målet var klart:

At udvikle en dansk value-for-money gin med masser af karakter og som kunne både udfordre og overraske. 

Det må siges at være lykkedes! Striber af internationale priser og anmeldere i næsgrus beundring er, hvad vi har opnået med vores gin indtil videre. Det engelske spiritus magasin “The Spirit Business” kårede i 2018 Herbie Gin til en af de 10 bedste “Value-for-money” gins i verden og dermed må man sige at missionen er lykkedes.

“Anmeldelser er fine, og priser er da rare at vinde – men det vigtigste for os er stadig, at du får en unik oplevelse med vores gin”, siger Anders Skotlander

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Du kunne også være interesseret i...