Hayman’s Peach & Rose Cup

kr. 269,00

 

Peach and Rose Cup kombinerer Hayman’s London Dry med en frisk smag af fersken, sød duftende rose og saftig frugt fra plantagen. Denne small batch er produceret i et lille antal, og er en solskinsdrink, der er lys og dejligt sød. Perfekt til sommerens varme vejr og solskin.

Indhold: 70 cl. 23% Vol.

Varenummer (SKU): 10444 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hayman’s Peach & Rose Cup

Peach and Rose Cup kombinerer Hayman’s London Dry med en frisk smag af fersken, sød duftende rose og saftig frugt fra plantagen.

Denne small batch er produceret i et lille antal, og er en solskinsdrink, der er lys og dejligt sød. Perfekt til sommerens varme vejr og solskin.

Lækker som en sommerspritz med limonade og frisk frugter som garnering. En smuk cocktail, der virkelig smager af ​​sommer.

Peach & Rose Cup er inspireret af de traditionelle Fruit Cups – en drink, der er blevet nydt i England siden den victorianske tid. Kombinationen af en basespiritus af gin, sammen med frugt, likører og krydderier blev disse traditionelt blandet op med limonade.

Sommer Spritz:

50 ml Hayman’s Peach & Rose Cup. 100 ml traditionel limonade. Frisk frugt til pynt.

Fyld et highballglas med is. Tilsæt 50 ml Hayman’s Peach & Rose Cup. Top med 100 ml traditionel limonade. Pynt med frisk jordbær og mynte – og nyd det!

Til en kande-servering skal du bruge:

300 ml Hayman’s Peach & Rose Cup. 600 ml traditionel limonade. Frisk frugt til pynt

Indhold: 70 cl. 23% Vol.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Du kunne også være interesseret i...