Brygmesterens Limfjordsportere gaveæske

kr. 159,00

Gaveæsken indeholder fire forskellige portere: “DEN ORIGINALE” kendt siden 1979. “EKSTRA ENGELSK LAKRIDS”, som navnet siger med 16,66 gange ekstra lakrids, “LAGRET PÅ EG”, fadlagret med amerikansk eg spåner. Sidst men ikke mindst “THY WHISKY FAD 49” Porter tilsat den ekstra røgede Islay type whisky fra Thy Whisky i Gyrup.

Indhold: 4 x 50 Cl.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10311 Kategorier: , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Brygmesterens Limfjordsportere gaveæsken indeholder:

DEN ORIGINALE:
Balancen mellem de ristede malte, røg og lakrids er perfekt i denne undergærede porter. Siden lanceringen i 1979 har vi bevaret den originale opskrift, for vi tror ikke på, at det kan gøres bedre.

EKSTRA ENGELSK LAKRIDS:
Engelsk lakrids har altid været en vigtig ingrediens i Limfjords-porter. I denne udgave, som kom på flaske første gang i 2015, har vi tilsat 16,66 gange så meget lakridsekstrakt som i den originale.

LAGRET PÅ EG:
Vi lagrer denne udgave af Limfjords-porter i 2 måneder på ståltank sammen med ristede spåner af amerikansk eg, hvilket giver en fantastisk afrundet ”fadlagret” udgave af vores dejlige porter.

THY WHISKY FAD 49:
Vi har købt et helt fad (Fad #49) af den prisbelønnede Thy Whisky, som vi har tilsat til denne aftapning. Helt eksklusivt og kun til salg i denne gavepakning. FAD 49 er ekstra røget, som en god Islay Whisky – denne kommer bare fra Thy.

Indhold: 4 x 50 Cl.

Om produktet

Thisted Bryghus kunne efter syv års produktudvikling sende den ikoniske danske øl, Limfjordsporteren, på markedet. Det skete tilbage i 1997 efter, at Thisted Bryghus overtog navnet fra Urban Bryggeriet i Aalborg, da de lukkede i 1986.

Limfjordsporteren – eller Øllets Gentleman som de også kaldes – er en Porter, der brygges på en blanding af forskellige ingredienser som karamel- og røgmalt samt engelsk lakrids.

Ny eksklusiv Limfjordsporter
I anledning af Fars Dag fredag den 5. juni 2020, sender Thisted Bryghus gaveæsken ”Brygmesterens Limfjordsportere” med fire varianter af Limfjordsporteren på markedet.

– mange mænd, og stadig flere og flere kvinder, sætter pris på et godt glas Porter. Derfor synes vi, at det er oplagt at sende en gaveæske med ”Brygmesterens Limfjordsportere” på markedet, hvor man får mulighed for at smage tre varianter, der allerede findes på markedet nemlig ”den originale” Limfjordsporter, Fadlagret Limfjordsporter samt Limfjordsporter med ekstra lakrids. Men herudover har vi lavet en eksklusiv øl til lejligheden, fortæller Direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Der er tale om en Limfjordsporter, der kun sendes på markedet i de 20.000 styk ”Brygmesterens Limfjordsportere”, der er lige nu lander i landets butikker.

– vi har købt et helt fad (Fad #49) af den prisbelønnede Thy Whisky, som vi har tilsat til denne aftapning. Helt eksklusivt og kun til salg i ”Porter-boxen”. FAD 49 er ekstra røget, som en god Islay Whisky – denne kommer bare fra Thy, fortæller Aage Svenningsen.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt 3,5 kg
Størrelse 14,5 × 14,5 × 30 cm