Bávaro Grand Brûlée Ultra Premium Rum

DKK 349,00

 

Bávaro Grand Brûlée Ultra Premium Rum er blevet lagret i op til 12 år på brugte amerikanske egetræsfade, som tidligere har indeholdt bourbon-whisky. Rommen er meget sødmefuld og henvender sig til dem som godt kan lide rom med sødme. Smagsprofilen er præget af brændt karamel, creme brûlée, vanilje, tropisk frugt og egetræ.

70 cl.   38% Vol

Ikke på lager

EAN: 7466871106457 Varenummer (SKU): 10419 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Bávaro Grand Brûlée Ultra Premium Rum

Fra Den Dominikanske Republik får du her Bávaro Rum. Bávaro Rum er produceret af Oliver Rums, som ligeledes står bag bl.a. Ron Quorhum, Puntacana Club og Oliver’s Exquisito. Bávaro Grand Brûlée Ultra Premium Rum er blevet lagret i op til 12 år på brugte amerikanske egetræsfade, som tidligere har indeholdt bourbon-whisky. Rommen er meget sødmefuld og henvender sig til dem som godt kan lide rom med sødme. Smagsprofilen er præget af brændt karamel, creme brûlée, vanilje, tropisk frugt og egetræ.

Bávaro Rum er lagret, blendet og tappet af Oliver & Oliver på Den Dominikanske Republik. Dette firma er kendt for at opkøbe rom fra de omkringliggende romproducenter i nabolandene for selv at bearbejde destillater. Oliver & Oliver får bl.a. deres destillater fra Guatemala, Trinidad, Nicaragua og Colombia.

70 cl.   38% Vol

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Du kunne også være interesseret i...