A.H. Riise Founders Reserve Collector’s Edition No. 2

DKK 569,00

Frigives fredag 28/1 kl 10:00

FOUNDERS RESERVE COLLECTOR’S EDITION er den første i en serie på 3 Black XO’er fra A.H. Riise. BEGRÆNSET PARTI !
Denne anden (11.280 flasker worldwide) med en styrke på 44,3% har BLÅ tekst på etiketten.. FOUNDERS RESERVE er en meget kompleks blandingskunst. Master Blenderen vælger mellem en lang række fade, der indeholder gammel rom modnet til perfektion. Hvert fad med unikke aromaer og udtryk.

Indhold: 70 cl. 44,3 % Vol.

Ikke på lager

EAN: 5712421800002 Varenummer (SKU): 10490 Kategorier: , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

A.H. Riise Founders Reserve Collector’s Edition No. 2

FOUNDERS RESERVE COLLECTOR’S EDITION er den første i en serie på 3 Black XO’er fra A.H. Riise.

3 blandinger på 3 forskellige alkoholstyrker, hvor den eneste synlig forskel er farven på batchindikationen på flasken samt alkoholstyrken.

• Den første (11.232 flasker worldwide) var med en styrke på 44,5 % har RØD tekst på etiketten.

• Den anden (11.280 flasker worldwide) med en styrke på 44,3% har BLÅ tekst på etiketten.

• Den tredje (8.976 flasker worldwide) med en styrke på 44,8% forventes at have frigivelse i midten af ​​2022 og vil have GRØN tekst på etiketten.

FOUNDERS RESERVE er en meget kompleks blandingskunst. Master Blenderen vælger mellem en lang række fade, der indeholder gammel rom modnet til perfektion. Hvert fad med unikke aromaer og udtryk.

Ægte kendere vil bemærke en lille forskel mellem partierne og vil også kunne smage forskellene mellem de 3 FOUNDERS RESERVE – udgaver med deres egen unikke alkoholprocent.

Vi tror, ​​at hvis du overgiver dig til magien i vores blanding, og hvis du sætter dine sanser fri, mens du nyder, vil du være i stand til at opdage de små variationer i FOUNDERS RESERVE.

Pragtfuld at nyde ren …

Indhold: 70 cl. 44,3 %

 

AH. Riise Rum

Det er kombinationen af Albert Heinrich Riise’s solide farmaceutiske grundlag, en ambition om at finde de helt rigtige lægeurter og så evnen til at iværksætte en autentisk produktion som er ingredienserne bag brandet A.H. Riise Rom.

Albert Heinrich Riise (1810-1882) kom fra Ærøskøbing, hvor hans far, Jens Christian Riise (1773-1812), var skipper. Faderen døde, da Albert var 2 år, men det lykkedes alligevel moderen, Margrethe Elisabeth Krabbe , at give Albert en uddannelse som cand.pharm. Albert var grundlæggende meget opsat på at få sit eget privilegium som apoteker, og da lejligheden bød sig, rejste han i 1838 med sejlskib til Sankt Thomas.

St. Thomas Apothecary Hall A.H. Riise

Han etablerede sammen med en anden læge Apotek i St. Thomas, 4 år senere købte han sin kompagnon ud. A.H. Riise havde store planer for sit apotek. Han så ikke blot markeds muligheder i Dansk Vestindien, men også så langt væk som Puerto Rico og det sydamerikanske fastland. Albert fandt hurtig ud af, at der var gode penge i at forhandle andet end apotekervarer, så han solgte også husholdnings-artikler, kosmetik, konserves, chokolade og meget andet.

A.H. Riise-brandet bliver født

Albert Riise var uhyre kvalitetsbevidst. Han samarbejdede med læger, var pioner indenfor destillation af rom og bitter, der i starten blev brugt som en kærkommen medicin mod maveonder og andre genvordigheder. Han udviklede og raffinerede stærke brands som Old St. Croix Brand, Riise’s Guava rom, A.H. Riise rom med flere. Albert blev så rig på sin rom, som han eksporterede til adskillige lande, at han i 1860 vakte stor opsigt ved i København at leje et dampskib til sig, sin familie og to sorte barnepiger for at besøge sin gamle mor i Ærøskøbing.

Yderligere information

Vægt 1.6 kg

Du kunne også være interesseret i...