Ron Millonario 10th Aniversario Cincuenta

kr. 369,00

Rom, Peru, 70 cl. 50% Vol

Ron Millonario 10th Aniversario Reserva Cincuenta dufter sødt er dyb og rund med noter af vanilje, banan og pære og æbler. Smagen er kraftig pga. alkoholprocenten, som får sødmen til at blomstre med toner af mørk chokolade og tørrede frugter. Den er lavet på forskellige rom, som er blandet for at give en god balance mellem forskellige smagsnuancer  og fadlageringen på bourbon og sherryfade.

Varenummer (SKU): 10231 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ron Millonario 10th Aniversario Cincuenta

Rom, Peru, 70 cl. 50% Vol

Ron Millonario 10th Aniversario Reserva Cincuenta, er samme rom som den mildere bror (Ron Millonario 10th Aniversario), men denne rom er blot tappet med 50% i stedet for de 40%. Den er også lavet på forskellige rom, som er blandet for at give en god balance mellem forskellige smagsnuancer og fadlageringen. Størsteparten kommer fra yngre rom, der har været modnet i brugte Bourbon fade. En mindre del fra lidt ædlere rom, der har været modnet i brugte spanske sherryfade.

Denne Ron Millonario er en del af ”Familien Millonario” med ”efternavnet” 10th Aniversario Reserva. Rommen er lavet som en fejring af 10-året for den første Millonario-rom fra Peru. Rommen er således ikke 10 år gammel.

Ron Millonario produceres på et destilleri i den nordlige del af Peru. Det har længe været en hemmelighed, hvor det var, men nu har direktør Fabio Rossi afsløret, at der er destilleriet Pomalca i Chiclayo, som ligger i det nordlige Peru.

Duft

Sød, dyb og rund. Melasse, er det første der rammer næsen, sammen med noter af vanilje, banan og pære og æbler. Kraftig duft, der stammer fra den høje alkoholprocent (50%).

Smag

Kraftig smag pga. alkoholprocenten, som virkelig får sødmen fra melassen til at blomstre. Noget af mørk chokolade og tørrede frugter.

Eftersmag

Sødmefuld eftersmag med noter af honning, som samtidig er ren og direkte. Alkoholen sætter igen præg på oplevelsen, men er ikke overvældende. Cremet karakter med noter af cola.

Denne rom er sidste skud på stammen i Ron Millonario Familien. Det er den samme rom, som den ’mildere’ bror (Ron Millonario 10th Aniversario), men denne rom er blot tappet med 50% i stedet for de 40%.

Kommentar

Det høje alkoholindhold, gør noget helt specielt godt ved denne dram – den skal bare prøves!

Yderligere information

Vægt 1,56 kg