Opihr Oriental spiced gin

kr. 329,00

Opihr London Dry Gin er indbegrebet af Orientens eksotiske intensitet, der vækker alle sanserne med denne spændende gin. Server den med en klassisk indian tonic og is, det skader ikke med en skive appelsin eller en mild chili i glasset!

70 cl. 42,5% Vol.

 

Varenummer (SKU): 10413 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Opihr Oriental spiced gin

En London Dry Gin, som er fast forankret i den gamle krydderi-rute i Østen, hvor købmændene traditionelt rejser tusindvis af kilometer for at handle eksotiske krydderier og planter fra fjerne lande.
Opihr Oriental spiced Gin er baseret på et udvalg af eksotiske håndplukkede planteekstrakter herunder de krydrede cubebs (også kaldet Javabær) fra Indonesien, sort peber fra Indien og koriander fra Marokko – alle omhyggeligt udvalgt af Opihr’s Master Distiller, De håndplukkede planter og bær, der bruges i Opihr Gin foretager rejsen fra Østen til det ældste destilleri i England, hvor kvalitetsgin traditionelt er blevet destilleret efter London Dry Gin metoden siden 1761.
Opihr er indbegrebet af Orientens eksotiske intensitet, der vækker alle sanserne i denne spændende gin. Server den med en klassisk indian tonic og is, det skader ikke med en skive appelsin eller en mild chili i glasset!

70 cl. 42,5% Vol.

Duft:

Koriander og citrus, blide enebær og pebrede noter.

Smag:

Mere markant krydret, enebær og masser af koriander.

Du kunne også være interesseret i...