Hunter Laing’s Scarabus – Islay Single Malt

kr. 349,00

Whisky, Islay, Skotland, Storbritannien, 70 cl. 46% Vol

En pågående og røget Islay Malt, der er komponeret af whisky fra fade der er udvalgt fra et – og kun et – destilleri på Islay. Smagen er frisk, ung og cremet med vanilje, peat og havsalt.  Eftersmagen er varmende og lækker med noter af læder og vanilje. En skøn dram, hvis du for alvor har en kærlighed til Islaymalt.

 

Varenummer (SKU): 10473 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hunter Laing’s Scarabus – Islay Single Malt

Whisky, Islay, Scotland, Storbritanien, 70 cl. 46% Vol.

En pågående og røget Islay Malt, der er komponeret af whisky fra fade der er udvalgt fra et – og kun et – destilleri på Islay. Familien Laing har igen skabt en helt unik Maltwhisky – SCARABUS. Det er en singlemalt, som er sammensat af whisky fra ét enkelt destilleri på Islay. Måske kan du smage hvor den er produceret? Det er nemlig ikke noget, som vi må røbe. Desværre…

En skøn dram, hvis du for alvor har en kærlighed til Islaymalt.

Smag

Smagen er frisk, ung og cremet med vanilje, peat og havsalt.

Eftersmag

Eftersmagen er varmende og lækker med noter af læder og vanilje.

 

Hunter Laing & Company LTD

er i bogstavelig forstand den ene halvdel af det tidligere Douglas Laing & Co Ltd i Glasgow. I foråret 2013 gik brødrene Fred og Stewart Laing hvert til sit for i stedet at følge forskellige forretningsmæssige koncepter hver for sig. Fred ønskede at inddrage sin datter i forretningen, ligesom Stewarts to drenge stod klar i kulissen til at engagere sig i familiens foretagende. Brødrene mente derfor, at det var den mest hensigtsmæssige løsning at dele firmaet over i to og samtidig dele lagret af whisky, de gode medarbejdere og de mange tilhørende mærker og aftapningsserier.

Hunter Laing har etableret sig i Glasgow på Park Circus, hvor kontorer og smagefaciliteter er blevet etableret i nogle fantastiske omgivelser. Endvidere har Hunter Laing overtaget firmaets aftapningsfaciliteter i Glasgow og har således selv kontrol over hele processen fra fad til flaske.

Hunter Laings grundlægger, Stewart Laing, startede i whiskybranchen for næsten 50 år siden, hvor han som en helt ung mand arbejdede for sin far, Frederick. Først som blender, men senere som aftapper af nogle af de mest værdsatte og sjældne singlemalt whiskies fra forskellige destillerier i Skotland. Stewart lærte whiskyindustrien at kende på den hårde måde. Han startede som lærling på Bruichladdich destilleriet på Islay, før han sluttede sig til sin fars eksportvirksomhed. Stewart rejste verden rundet for at sælger firmaets brands. Blends, som ofte var “bestsellere” på firmaets vigtigste markeder i Asien og Sydamerika. For at skabe disse blends opkøbte Frederick hundredevis af whiskyfade fra destillerier i hele Skotland, hvoraf mange desværre længst er lukket ned og gået i glemslen. Mange af disse fade er dog stadig på lager hos Hunter Laing. Stewart har i firmaet nu fået følgeskab af sine sønner Scott og Andrew.

Hunter Laing, som også anvender synonymet Langside Distillers, aftapper bl.a. serierne Old & Rare, Old Malt Cask, Hepburn´s Choice, grain-serien Sovereign samt en lang række af blended malts og blended whiskies. Og det kommer ikke til at stoppe her. Firmaet, og især de to sønner Scott og Andrew, har store planer for fremtiden.

Yderligere information

Vægt 1,7 kg

Du kunne også være interesseret i...