Hayman Royal Dock Gin Navy Strength

kr. 295,00

Gin, Storbritannien, 70 cl. 57% Vol

Hayman’s Royal Dock Gin har en karakteristisk, fyldig og en kraftigt duft af enebær. Smagen er intens men alligevel blød og med en smuk balance mellem enebær, koriander og skal af appelsin og citron, der sammen med krydrede noter og et strejf af karamel, skaber en behagelig varme indenbords.

 

På trods af det høje alkoholindhold, har den en klart defineret duft af citrus og blomster, og den olierede stil giver en meget blødere mundfornemmelse end hvad man typisk præsenteres for, i en så voldsom gin.

 

Varenummer (SKU): 10194 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hayman Royal Dock Gin Navy Strength

Gin, Storbritannien, 70 cl. 57% Vol

Hayman’s Royal Dock Gin har en karakteristisk, fyldig og en kraftigt duft af enebær. På trods af det høje alkoholindhold, har den en klart defineret duft af citrus og blomster, og den olierede stil giver en meget blødere mundfornemmelse end hvad man typisk præsenteres for, i en så voldsom gin.

Prøv at smage en ganske lille tår i munden alene. Det er en ren eksplosion af smag. Intens men alligevel blød og med en smuk balance mellem enebær, koriander og skal af appelsin og citron, der sammen med krydrede noter og et strejf af karamel, skaber en behagelig varme indenbords.

Uanset hvilken spiritus der er tale om, er en klassisk Navy Strength aftappet ved 100 proof, eller 57% ABV. Hayman´s har leveret Navy Strength Gin til Royal Dock på Deptford i århundreder.

 

Mac Y Navy Shot

50 ml Hayman’s Royal Dock Gin

Fyld et rocks-glas med is
Hæld 50 ml Hayman’s Royal Dock Gin i glasset
Pres saften fra en halv lime ned i ginen

Royal Dock Pink & Tonic

50 ml Hayman’s Royal Dock Gin
100 ml Franklin Original Tonic
Angustura Bitter

Fyld et highball glas med isterninger
Tilsæt gin og tonic
Et par dråber Angustura Bitter
Gamish med en skive lime

 

Yderligere information

Vægt 1,35 kg