Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated Rich and Smoky

kr. 489,00

Whisky, Skotland, 50 cl. 46% Vol

En vovet udgave i Glasgow 1770 Signature Range. Lavet af den fineste maltede byg, der har sin røgede smag fra den aromatiske lyngrige tørv, der vokser i det skotske højland. Kombineret med det usædvanligt rene vand fra Loch Katrine og destilleret i traditionelle kobberpotte-stills. Modnet i nye egetræs fade, derefter omstukket til modning i Pedro Ximénez sherry-fade. Som altid er den ikke-kølefiltreret og i sin naturlig i farve. Glasgow 1770 Peated Rich and Smoky er en røgfyldt single malt med enestående karakter.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10437 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated Rich and Smoky

Whisky, Skotland, 50 cl. 46% Vol

En vovet udgave i Glasgow 1770 Signature Range. Lavet af den fineste maltede byg, der har sin røgede smag fra den aromatiske lyngrige tørv, der vokser i det skotske højland. Kombineret med det usædvanligt rene vand fra Loch Katrine og destilleret i traditionelle kobberpotte-stills.

Modnet i nye egetræs fade med en finish i Pedro Ximénez sherry-fade. Som altid er den ikke-kølefiltreret og i sin naturlig i farve. Glasgow 1770 Peated Rich and Smoky er en røgfyldt single malt med enestående karakter.

Duft:

Sød røg og rig på karamel med noter af levende vanilje, tørrede mørke frugter og krakket sort peberkornkrydderi med subtile antydninger af flammet orange.

Smag:

Tobaksblad, fyldig mørk karamel og kakaonibs med en baggrund af sød blød tørv og blide jordagtige undertoner med subtile urteagtige noter af salvie.

Eftersmag:

Lang og glat med noter af saltet karamel, lakrids og langvarigt krydderi.

 

 Om Destilleriet

The Glasgow Distillery genetableredes i 2012, og er det første single malt whisky destilleri i byen siden 1902.

Destilleriet startede 2018 en ny historie om Malt Whisky fra Glasgow, ved at udgive 1770 Glasgow Single Malt Scotch Whisky. Navnet 1770 kommer fra det originale Glasgow Distillery, som grundlades 1770 i Dundashill. Fra 1700-1900 var Glasgow en førende whisky by, med over 40 destillerier, der eksporterede world wide.

 

Yderligere information

Vægt 1,5 kg