A.H. Riise Liquorice Hot

kr. 189,00

Vodkashot 70 cl. 18% Vol

Et lakrids-shot der går lige til grænsen. Den skaber minder om barndoms slik og glade lakridsfyldte øjeblikke. A.H. Riise Liquorice Hot fylder munden med en lakridsdybde, der simpelthen er uovertruffen. Den ekstremt rene lakridsmag er forbundet med begrænsede salte noter og fornemmelsen af hvid peber, lige nok til at bemærke, dog uden at nogen af de stærke elementer nogensinde bliver dominerende.

 

Varenummer (SKU): 10365 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

A.H. Riise Liqourice  Hot Shot

Vodkashot 70 cl. 18% Vol

A.H. RIISE LIQUORICE HOT er et lakrids-shot der går lige til grænsen. Den skaber minder om barndoms slik og glade lakridsfyldte øjeblikke.

A.H. RIISE LIQUORICE HOT fylder munden med en lakridsdybde, der simpelthen er uovertruffen. Den ekstremt rene lakridsmag er forbundet med begrænsede salte noter og fornemmelsen af hvid peber, lige nok til at bemærke, dog uden at nogen af de stærke elementer nogensinde bliver dominerende.

A.H. RIISE LIQUORICE HOT er baseret på den reneste krystalklare vodka, der tilføjet en velkendt varme, lige nok til, at drikken hører hjemme i voksenskabet og ikke i børnenes søde skuffe.

Duft

Blød, sød, mild lakrids og varme krydderier med et strejf af peber på toppen

Smag

Fuld af lakrids, efterfulgt af mineralsalt, afrundet med en næsten umærkelig smag af anis

Eftersmag

Erindringer om mild peber og salt, varm uden at være brændende

Kommentar

Kan man lide lakrids, vil man elske denne! Serveres kold ren, men også fantastisk i,eller på hjemmelavet is!

 

Yderligere information

Vægt 1,7 kg