Ramsløg

kr. 39,00

Ramsløg smager af hvidløg og purløg med et strejf af porre. Ramsløg kan bruges på pizza, i mariander, dressinger, vegetaretter og giver en god smag til kødretter.

Varenummer (SKU): 10075 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ramsløg smager af hvidløg og purløg med et strejf af porre. Ramsløg kan bruges på pizza, i mariander, dressinger og dip. Krydderiet kan også brudet i sammenkogte retter, supper, til lamme, svine og oksekød. Dertil er det lækkert på maddbrød, eller rørt op i flødeost og i mange vegetarretter.

Indhold: 20 g

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg