Økologisk Frugtvin fra Thy Økobær

kr. 139,00

Sønderhå, Danmark
Dessertvin – Ribs. – 50 cl – 14,0% Vol.

Flot økologisk mørk rosé vin, men en fyldig frugtig smag. Dejlig sødlig, men med tilpas syre som gør denne vin til en ideel ledsager til ostebordet med f.eks. Vesterhavsost, til desserten eller bare kold på terrassen en varm sommeraften.

Drikkes afkølet

 

 

Varenummer (SKU): 10421 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Økologisk Frugtvin fra Thy Økobær

Ribs vin, Sønderhå, Danmark

Dessertvin – Ribs – 50 cl – 14,0% Vol.

Flot mørk rosé vin, men en fyldig frugtig smag. Dejlig sødlig, men med tilpas syre som gør denne vin til en ideel ledsager til ostebordet med f.eks. Vesterhavsost, til desserten eller bare kold på terrassen en varm sommeraften.

Drikkes afkølet.

 

Fremstilling

Den er lavet af økologiske ribs fra egen avl, på  en opskrift fra oldemors køkken. Kogebogen er udgivet i 1907 og har været meget brugt igennem årene. Vinen er lavet på vildgær og ikke tilsat gærstop eller andet udefra. Det er kun bærsaften selv og den lagrer i ca. et år.

 

Om Producenten

Thy Økobær er en familievirksomhed på⠀5. generation
Familien har drevet gården ved Sønderhå i Thy i 5 generationer. Dorthe og Niels Christian (mor og far) overtog i 1985, og Søren og Stine (søn og datter) har været med fra barnsben. Også da man startede bærproduktion og påbegyndte omlægningen til økologisk dyrkning tilbage i 2010.

 

Yderligere information

Vægt 1,3 kg