Lagoalva Olive Oil

kr. 69,00

Portugal
0,5 l

I det midt-vestlige Portugal kun små 50 km. nordøst for Lissabon ligger familiefirmaet, Lagoalva, der går tilbage til 1834. Fra 200 år gamle oliventræer plukkes oliven og forvandles til olie ved en mekanisk koldpresning. Frugten høstes i optimal tilstand af modning, hvilket resulterer i en frugtagtig og mild olie, med et lille touch bitterhed og en krydret eftersmag.

Varenummer (SKU): 10356 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lagoalva Olive Oil

0,5 l

Portugal

Fra 200 år gamle oliventræer plukkes oliven og forvandles til olie ved en mekanisk koldpresning. Frugten høstes i optimal tilstand af modning, hvilket resulterer i en frugtagtig og mild olie, med et lille touch bitterhed og en krydret eftersmag.

Om producenten

I det midt-vestlige Portugal kun små 50 km. fra nordøst for Lissabon ligger familiefirmaet, Lagoalva, der går tilbage til 1834. Lagoalva er på mange måder en klassisk portugisisk herregård, hvor man ud over vindyrkning også har klassisk portugisisk landbrug med dyrkning af oliven, majs, ærter, bønner, byg, lucerne osv. Derudover har de et stort opdræt af kvæg, får, geder og ikke mindst de berømte Lusitano-heste, der bliver bl.a. brugt til dressur og tyrefægtning. Skovbruget fylder også en del med store arealer af korkege, valnødde-, fyrre- og eucalyptustræer.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,935 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm