Kardemomme kapsler

kr. 39,00

Kardemomme kapsler er et kraftfuldt krydderi, som kan bruges hele eller stødes. Den dufter og smager stærkt. Kardemomme bruges til indisk mad, i karryretter og bagværk. Krydderiet er også er god i kaffe og chai-te et for at give et ekstra pift.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 10050 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Kardemomme kapsler er et kraftfuldt krydderi, som kan bruges hele eller stødt. Den dufter og smager stærkt. Kardemomme bruges til indisk mad, i karryretter og bagværk. Krydderiet er også er god i kaffe og chai-the et for at give et ekstra pift.

Indhold: 35 g.

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg