Byens Kaffe Lys/mellem ristet 250 g.

DKK 37,00

 

Denne kaffe er den særlige lys/mellem ristede Hurup kaffeblanding, som har været i byen siden 1942. Den er blød,rund og fyldig, til dem, som ønsker en afrundet men dog aromatisk kaffesmag. Yderst velegnet til filter og stempelkande. Som udgangspunkt leveres kaffen i hele bønner, men den kan også males, efter ønske, inden forsendelse. Såfremt du ønsker kaffen malet, så skriv det venligst i noten på bestillings siden og også om det skal være malet til filterkaffe, stempelkaffe eller espresso.

Indhold 250 g.

EAN: N/A Varenummer (SKU): 10364 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Byens Kaffe Lys/mellemristet 250 g.

Denne kaffe er den særlige lys/mellem ristede Hurup kaffeblanding, som har været i byen siden 1942. Den er blød,rund og fyldig, til dem, som ønsker en afrundet men dog aromatisk kaffesmag. Yderst velegnet til filter og stempelkande.

I byens gamle købmandsforretning blandede man selv de rå kaffebønner, og kørte dem til risteriet i Thisted. Her blev bønnerne ristet i en enten lys/mellemristet version  eller i denne mørkristede version og bragt hjem til salg i butikken. Købmand Thomsen overtog kaffemøllen og dermed blandingen, som siden gik i arv til Eriks Vin & Kaffe og nu videre til mig.

Kaffen bliver ikke længere blandet og ristet lokalt, men blandingen og smagen er stadig den samme. Den kendt Java kaffe, blandet af sorter fra Brasilien, Columbia, Centralamerika, Indonesien (Java) og Afrika. I dag blandes og ristes den af Høyberg Kaffe, som er en del af Frellsen Chokolade i Roskilde.

Som udgangspunkt leveres kaffen i hele bønner, men den kan også males, efter ønske,  inden forsendelse. Såfremt du ønsker kaffen malet skriv det venligst i noten på bestillings siden og også om det skal være malet til filterkaffe, stempelkaffe eller espresso.

Yderligere information

Vægt 0.270 kg