Harissa

DKK 39,00

Harissa er en Nordafrikansk chili krydderiblanding. God til marinering af kød til grill eller pandestegning.

EAN: 5714236011604 Varenummer (SKU): 10047 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Harissa er en Nordafrikansk chili krydderiblanding. God til marinering af kød.Harissa røres med olie, kødet vendes i, lad det stå ca. 1 1/2 time i køleskabet, derefter klar til grill eller pandestegning.

Prøv en dip, 1tsk. Harissa til 2 dl. creme fraiche. Eller en stærk tomat sauce. Lavet på: chili, koriander, spidskommen, hvidløg, paprika, salt.

.Indhold: 90 g.

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg