Cool Coffee Original

kr. 199,00

 

Cool-Coffee Original  er den første koldbryggede kaffeshot med alkohol. Server den kølig, mærk energien fra den naturlige koffein og nyd den afrundede smag af rigtig kaffe!  Udover cold brew og vodka, sødes Cool-Coffee Original med lidt karamel og vanilje, for at balancere smagsoplevelsen. Hvis du elsker kaffe, vil du uden tvivl elske Cool-Coffee Cold Brew Coffee shots.

Den er perfekt serveret kold enten for sig eller sammen med en dessert til dine gæster, til at mixe drinks af, eller måske komme i desserten. Prøv den over god vanilje is.

Indhold: 70 cl. 19% Vol.

Varenummer (SKU): 10451 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Cool Coffee Original

Indhold: 70 cl. 19% Vol.

Cool-Coffee Original  er den første koldbryggede kaffeshot med alkohol. Server den kølig, mærk energien fra den naturlige koffein og nyd den afrundede smag af rigtig kaffe! Med begrænset sukkerindhold, kan Cool-Coffee ikke betegnes som en likør. Cool-Coffee er lavet på rigtig koldbrygget kaffe, og indeholder naturligt koffein. Udover cold brew og vodka, sødes Cool-Coffee Original med lidt karamel og vanilje, for at balancere smagsoplevelsen. Hvis du elsker kaffe, vil du uden tvivl elske Cool-Coffee Cold Brew Coffee shots.

Den er perfekt serveret kold sammen med en dessert til dine gæster, til at mixe drinks af, eller måske komme i desserten. Prøv den over god vanilje is.

Mere om Cool Coffee

Med sin naturlige kaffesmag, fungerer Cool-Coffee Original sig også fantastisk som mixer i forskellige drinks & cocktails. Derfor har vi udviklet nogle opskrifter, som giver en række af de gamle klassikere et cool twist. Ideen er at holde disse simple, så I nemt kan servere dem derhjemme, uden at efterlade køkkenet i en svinesti.

Foruden at nydes rent, fungerer Cool-Coffee Original sig også fantastisk i diverse drinks & cocktails.

Efterhånden er kaffecocktails ikke til at komme udenom på drinkskortet – og med god grund. Kaffe og cocktails er et godt partnerskab på grund af den unikke balance kaffens intense aroma skaber som modspil til de lidt sødere cocktails.

Udover kvalitet, er convenience et nøgleord. Derfor forsøger vi at reducere antallet af ingredienser, så du her får 7 lækre nemme opskrifter lige til at gå til.

Om Cool Coffee

Vi kalder os Cool-Coffee, eller Kold-Kaffe, fordi vi har valgt at arbejde med koldbrygget kaffe som koncept. Mens, måden hvorpå vi brygger vores kaffe her hos Cool-Coffee måske kan virke ubetydelig, men det er netop vores nænsomme og kolde brygningsmetode, der gør hele forskellen!

Fordelen ved koldbrygget kaffe er blandt andet, at den ikke indeholder de samme bitre smagsstoffer som traditionelt brygget kaffe naturligt indeholder – og det påvirker smagen.

Den reducerede bitterhed fremhæver kaffens dybe kompleksitet, samt naturlige sødme. Vi synes fordelene ved koldbrygget kaffe er utrolige, hvorfor brugen af koldbrygget kaffe er naturligvis et bevidst valg.

Yderligere information

Vægt 1,4 kg