British Guyana 10 år Rum Nation

kr. 539,00

 

Rum Nation har kommet til Britisk Guyana. En meget tør, vinagtig rom, med en tung tilstedeværelse af snerpende tanniner fra oloroso sherry, i smagen findes også blåbær og alle typer røde frugter, appelsinjuice og en antydning af ristet / brændt sukker.  En rom for whisky drikkere…

70 cl. 56,4 % Vol.

Varenummer (SKU): 10456 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

British Guyana 10 år Rum Nation

Rum Nation har kommet til Britisk Guyana – denne verdensomspændende romserie, udelukkende bestående af udvalgte fade. ”Single rom”, tro mod spiritussens hjerte, unik og uforglemmelig. Rommen kommer fra fra tre forskellige destillationsmetoder (Frensh Savalle, Wooden Coffey og Double Wooden Pot).

Den er blevet blendet og modnet i mere end 4 år i sit tropiske klima. Dog kommer den vinagtige og tørre karakter, fra de sidste 72 måneder, som den har tilbragt i friske Oloroso sherry fade i Europa.

70 cl. 56,4 % Vol.

 

Duft

Meget alkoholholdig, men med en intens vinagtig note fra sherryfadene. Kaffe, røde kirsebær, appelsinskal, aromaer af krydderier, duftende træ og et strejf af læder og rå rørsukker

Smag

Tør, meget vinagtig og med en tung tilstedeværelse af snerpende tanniner fra oloroso sherry. Blåbær og alle typer røde frugter, appelsinjuice og en antydning af ristet / brændt sukker (crème brûlée)

Eftersmag

Meget tør, bliver endnu mere garvet, pebret og med en sherry-hårdhed, der næsten bliver rug

Kommentar

Sammenlignet med de normale søde Demerara-rums er denne tappet med fadstyrke – blandingen af destillater fra de tre forskellige metoder – gør den vinagtig og tør – beregnet til elskere af den stramme britiske stilart! En rom for whisky drikkere..

Yderligere information

Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...