Thya marmelade Blåbær m. havtorn

DKK 44,00

Thya marmelade med blåbær og havtorn. Blårbærrenes fyldig sødme og havtornens syrlige smag går her op i en højere enhed. Thya blåbær med havtorn marmelade er en genial kombination, som smager virkelig godt.  Denne marmelade er lavet af blåbær fra Thy Økobær i Sønderhå og havtorn, der er håndplukkede i klitterne i Nationalpark Thy. Afhængig af høsten og efterspørgslen suppleres med blåbær og havtorn fra andre nordiske lande..

EAN: 5713817000020 Varenummer (SKU): 10013 Kategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Thya marmelade med blåbær og havtorn. Blårbærrenes fyldig sødme og havtornens syrlige smag går her op i en højere enhed. Thya blåbær med havtorn marmelade er en genial kombination, som smager virkelig godt.  Denne marmelade er lavet af blåbær fra Thy Økobær i Sønderhå og havtorn, der er håndplukkede i klitterne i Nationalpark Thy. Afhængig af høsten og efterspørgslen suppleres med blåbær og havtorn fra andre nordiske lande.

Indhold 200 g.

Om THYA

THYA er en lille, familieejet virksomhed beliggende i Hanstholm – på grænsen til Nationalpark Thy. Vi er stolte af vores rødder i Thy, og da området samtidig er det bærende fundament for vores forretningskoncept, har vi valgt at navngive vores lille familievirksomhed efter den latinske betegnelse for Thy: THYA

Med udgangspunkt i vores kærlighed til Thy og den skønne natur i vores baghave, har vi udviklet en serie lækre delikatesser baseret på råvarer, man kan finde i naturen i og omkring Nationalpark Thy.

Lokale råvarer af højeste kvalitet

Naturen er et kulinarisk skattekammer, og Nationalpark Thy er ingen undtagelse. Vi hopper gerne selv i gummistøvlerne og plukker jordbær til vores marmelader, aronia til vores sennep og urter til vores snaps, men vi har også allieret os med en række håndplukkede, lokale producenter for at sikre os, at vi til hver en tid høster sæsonråvarer af både højeste kvalitet og i tilstrækkelige mængder. Således får vi eksempelvis sprøde, saftige æbler fra Gravenhøj Frugthave, smagfulde, økologiske stikkelsbær og aronia fra Thy Økobær og store, søde jordbær fra Frilandsgrønt, ligesom Thisted Bryghus bidrager med at bearbejde de forskellige urter fra nationalparken. Fælles for vores lokale leverandører er, at de alle er nøje udvalgte, de er dygtige til det, de laver, og så er de så engagerede og dedikerede, at de ikke kunne drømme om at gå på kompromis med kvaliteten – præcis som os.

Sæsonbestemt sortiment

Vi anvender førsteklasses kvalitetsråvarer, og vi arbejder ud fra det nordiske køkkens principper om at anvende sæsonbestemte råvarer for at sikre en optimal og fyldig smag. Vores bær og urter fra Thy plukkes og høstes således udelukkende, når der er sæson for det. Så når lageret er tømt for stikkelsbærmarmelade, sennep med havtorn, ufiltreret æblemost eller porsesnaps, ja så kan vi ikke levere mere, før der igen er sæson for disse råvarer. Det betyder, at du ikke kan være sikker på, at dit favoritprodukt fra THYA er på lager året rundt, men til gengæld er det din garanti for, at alle THYA-produkter til hver en tid er baseret på friske sæsonråvarer af højeste kvalitet.

Vi tror på Thy, vi tror på lokale råvarer, og vi tror på, at de bedste produkter er dem, der produceres med omhu, kærlighed og respekt for naturen.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Størrelse 7 × 7 × 7 cm