Thaggard

DKK 35,00

Thaggard er en øl med friske birkeblade plukket i forsommeren. Birkebladene udgør en afgørende ingrediens i denne liflige øl. Sammen med citrusaroma fra særligt udvalgte grannåle fra træer tæt ved Nors Sø. hagaard har en helt særlig liflig friskhed, som gør denne øl specielt velegnet som ledsager til retter med lyst kød og friske salater.

Anbefalet serveringstemperatur 6 – 8˚C

Indhold: 50 Cl.

5,8 % Vol.

EAN: 5707402005682 Varenummer (SKU): 10103 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Thaggard er en øl med friske birkeblade plukket i forsommeren. Birkebladene udgør en afgørende ingrediens i denne liflige øl. Sammen med citrusaroma fra særligt udvalgte grannåle fra træer tæt ved Nors Sø leverer denne øl en særlig venlig og sanse-behagende smagsoplevelse. Thagaard har en helt særlig liflig friskhed, som gør denne øl specielt velegnet som ledsager til retter med lyst kød og friske salater.

Thagaard er opkaldt efter sandflugtskommissær Laurits Thagaard, som plantede de første birketræer i det, der nu er Nationalpark Thy

Anbefalet serveringstemperatur 6-8°C

Indhold: 50 Cl.

5,8 % Vol.

Om Thisted Bryghus

Siden starten i 1902 har Thisted Bryghus været et selvstændigt bryggeri beliggende i Thisted.

Med en enestående folkelig lokal opbakning har bryggeriet overlevet verdenskrige, kartoffelkure og finanskriser. Det store lokale engagement og opbakning er en af årsagerne til, at Thisted Bryghus ikke, som så mange andre bryggerier i Danmark, blev opkøbt i 1980’erne.Thisted Bryghus fremstår i dag som et særdeles veldrevet bryggeri med en flot vækst i både omsætning og resultat fra år til år. A/S Thisted Bryghus blev stiftet i 1902 efter en auktion over det konkursramte Thisted Aktiebryggeri, hvor lokale erhvervsmænd trådte til for at videreføre bryggeriet. Allerede dengang var fællesskab og sammenhold kernen i Thisted Bryghus. Det er det også i dag, hvor over 1.000 aktionærer hvert år samles til Den 4. Højtid, vores generalforsamling, i Thy Hallen. Aktionærerne har hver især ofte et lokalt tilhørsforhold til Thy og sørger for, at deres aktier går i arv i familien.

Bryggeriet har de senere år markeret sig som et af landets absolut mest innovative, og sender løbende en række nye spændende produkter på markedet.Mange produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i et af landets smukkeste naturområder: Nationalpark Thy. Det har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.

Yderligere information

Vægt0.95 kg
Størrelse5 × 5 × 21 cm