Sweet Sort Te med Karamel

DKK 39,50

 

Sort te med karamel. Karamelstykkerne i teen giver en fin afstemt smag, sød og tilpas.

Indhold: 100 g.

EAN: 5701219049150 Varenummer (SKU): 10446 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Sort te med karamel. Karamelstykkerne i teen giver en fin afstemt smag, sød og tilpas.

Ingredienser: Sort te (91%), karamel-stykker (8%) (sød kondenseret skummetmælk, sukker, glukose, melasse, smørfedt, fugtighedsbevarende middel (sorbitol), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), aroma, kamille. Kan indeholde spor af soja, selleri, nødder og jordnødder.

Vandtemperatur: 98 grader Celsius

Trækketid: 5-7 minutter

Indhold: 100 g.

 

Frellsen The

Frellsen vægter kvalitet og troværdighed højt og derfor er det de gode råvarer og den rene smag vi sætter i centrum ved udviklingen af egen te serie samt ved udvælgelsen af supplerende te produkter. Gå på oplevelse i vores mange varianter og find dine egne favoritter.

Te er en plante, som vokser i sur jord på højder, fra niveau ved havet op til 2500 m.o.h. Planten er grøn året rundt og lader man den vokse, kan den blive op til 30 meter høj. I store højder bliver busken mindre og vokser langsommere, men kvaliteten på teen bliver bedre. Smagen på te ændres hele tiden på grund af klimaet og temperaturforholdene. Teen er derfor ikke identisk fra dag til dag. Teen dyrkes og fremstilles på teplantagen, og de nyplukkede, friske grønne blade kommer til fabrikken dagligt. I respekt for 5.000 års tedyrkelse og dig som tedrikker, er det vort ønske at du i hver kop Frellsen Te kan smage at vi har gjort os umage.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg

Du kunne også være interesseret i...