Stauning Bastard

DKK 595,00

 

Rye Whisky – Mezcal Cask Finish

Vesterhavets kølige vildskab krydret med mexicansk temperament, et elegant gadekryds af en rye whisky, hvis lige du ikke finder andre steder i verden. En duft af citroner og sød tobak blander sig med mild røg og vilde blomster. Blød og sødmefuld i munden med spicy noter af krydderier og brændt karamel.

Indhold 70 cl. 46,3% Vol.

EAN: 5711978010667 Varenummer (SKU): 10489 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stauning Bastard

Stauning Bastard en rye whisky, der er brygget på rene vestjyske råvarer, maltet på gulvet i vores destilleri og dobbelt-destilleret over åben ild. Efter 3 år på nye, brændte amerikanske egefade har vi rundet whiskyen af med 6 måneders ophold i gamle mezcal fade fra mexicanske Oro de Oaxaca. Resultatet er et elegant gadekryds af en rye whisky, hvis lige du ikke finder andre steder i verden.

Værd at vide:

  • Bastard er en del af Stauning’s Research Series: destilleriets legeplads, hvor vi løsriver os fra traditionerne og giver plads til eksperimenter og nytænkning.
  • Mezcal er en traditionel mexicansk brændevin, der destilleres på hjertet af agaveplanten.
  • Flaskens artwork er designet af tatovøren Thit Hansgaard / @thithittattoo

Smag / Yderligere info

Vesterhavets kølige vildskab krydret med mexicansk temperament: En duft af citroner og sød tobak blander sig med mild røg og vilde blomster. Blød og sødmefuld i munden med spicy noter af krydderier og brændt karamel.

Indhold 70 cl. 46,3% Vol.

Yderligere information

Vægt 1.750 kg

Du kunne også være interesseret i...