Quevedo Special Reserve Tawny Port Karaffel

DKK 249,00

Quevedo, Duoro, Portugal
Portvin 75 cl, Tinta Rorie, Toriga Franca, Tinta Barroca, o.a. 19,5 % Vol

Quevedo Special Reserve Tawny Port har en dejlig brun farve med et skær af orange. Den har en behagelig blød duft af honning og krydderier med stemning af peber og muskat meget i flot sammensat med træ. Smagen har en stærk intensitet,  om understreger noterne af tørret frugt og krydderier med dejligt langsom eftersmag.

 

 

EAN: 5605891191445 Varenummer (SKU): 10262 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Quevedo Special Reserve Tawny Port Karaffel

Quevedo, Duoro, Portugal

Portvin 75 cl, Tinta Rorie, Toriga Franca, Tinta Barroca, o.a. 19,5 % Vol

Quevedos Special Reserve Tawny Port har en dejlig brun farve med et skær af orange. Den har en behagelig blød duft af honning og krydderier med stemning af peber og muskat meget i flot sammensat med træ. Smagen har en stærk intensitet,  om understreger noterne af tørret frugt og krydderier med dejligt langsom eftersmag.

Quevedo er et af de små nye vingårde i Douro. I mange år har familier dyrket vin og lavet portvin til købmændene i Vila Nova de Gaia. Da Portugal blev medlem af EU i 1986 blev loven ændret, og vinavlerne i Duoro kunne nu selv eksportere direkte til forhandlere. Et resultat af loven var at familie brandet Quevedo kom til verden.

Familien dyrker 100 hektar vinmarker på seks gårde i Douro dalen, fra Clima Corgo til Douro Superior. Forskellen mellem vinmarkernes giver en forskel og variation i druernes aroma og smag som hjælper familien med at skabe deres vine.

 

 

Yderligere information

Vægt1.85 kg