Presidente El Gran Ron del Caribe 19 år

DKK 459,00

Rum, Dominikanske Republik, 70 cl. 40% Vol,

Presidente El Gran Ron er en blended rom fra Cariben. Duften har søde noter af karamel, vanilje, brun farin, lidt appelsin. Smagen er kompleks og sammensat af karamel og vanilje for varme, samt appelsin og citron for friskhed. Lang sød eftersmag.

 

EAN: 7466871101704 Varenummer (SKU): 10452 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Presidente El Gran Ron del Caribe 19 år

Rum, Dominikanske Republik, 70 cl. 40% Vol

Presidente er skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død. Han var symbolet på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien. Efter hans død omtaltes han som ”Apostel for den cubanske uafhængighedskrig”, og han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”!

Rommen er blendet af Oliver & Oliver. De opkøber rom i Caribien og blander den på bedste vis. Oliver familiens cubanske rødder, gør at der ikke hærsker nogen tvivl om, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor familien havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. De øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, samt fra deres nuværende hjemø, Den Dominikanske Republik.

Duft

Karamel, vanilje, brun farin, lidt appelsin

Smag

Karamel, vanilje, varme….Appelsin, citron

Eftersmag

Lang og stor sødme

Kommentar

En majestætisk rom, José blev aldrig præsident for Cuba, men æren at få en rom opkaldt efter sig fik han!

Kommentar

Lidt historie:

På forsiden af æsken og på etiketten, finder man portrættet af: José Martí (født d. 28. januar 1853 – død. d. 19. maj 1895). Han er fortsat en cubansk nationalhelt og en vigtig figur i den latinamerikanske litteratur. I sit korte liv nåede var han blandt andet digter, essayist, journalist, revolutionær filosof, oversætter, professor, forlægger, og politisk teoretiker, og han var ligeledes en del af de cubanske frimurere. Gennem sin litteratur og politiske aktivitet, blev han et symbol på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien i det 19. århundrede. Efter hans død omtaltes han som ”Apostel for den cubanske uafhængighedskrig”, og han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”!

Yderligere information

Vægt 1.475 kg

Du kunne også være interesseret i...