Paprika Røget

DKK 39,00

Røget paprika giver en stærk rød farve til maden. Den lette røgsmag gør den særlig interessant til vegetarretter, barbeque-marinader, grillretter og oksekød.

EAN: 5714236013400 Varenummer (SKU): 10055 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Røget paprika giver en stærk rød farve til maden og smagen minder lidt om bacon og andet røget kød. Den er derfor særlig interessant til vegetarretter med auberginer, tomater eller broccoli men også meget delikat i salatdressinger. Røget paprika er også uundværlig til hjemelavet kebab, barbeque-marinader, oksekød eller som et solstrejf på en hakkebøf.

Indhold: 80 g

Om Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser.

Ægteparret ville bare lige lære lidt om at blande krydderier og så tage det stille og roligt. Det blev bare alt andet end stille og roligt. For det viste sig, at Sonja og Martin Mose havde ramt en trend i tiden med deres krydderier, salte og de andre delikatesser, som de begyndte at sælge i deres fælles virksomhed. Vestjyske Delikatesser hedder den, og firmaet har til huset på Smedegårdvej 9 i Tvis på parrets nedlagte ejendom, hvor de har indrettet værksted.

Ved mund til mund-metoden spredtes nyheden om parrets krydderier, som de selv blander og med håndkraft putter på glas. Det særlige ved krydderierne, saltene, de tørre pestoer og de andre delikatesser er, at de er baseret på naturlige råvarer og er fri for tilsætningsstoffer.

 

Yderligere information

Vægt 0.3 kg