Odd Lot 2016

DKK 150,00

Scheid Vineyards
Monterey CA, USA
Rødvin – Petite Sirah & Petite Verdot – 75 cl – 14,5% Vol.

En anderledes og spændende vin fra Californien, den er en blanding af 80% Petite Sirah og 20% Petite Verdot.. Vinen er rig på smag og duft. Her er masser af mørke skovbær og en anelse rosmarin i duften. Smagen er fyldig med blommer, granatæble og søde pærer med undertoner af ristet brød. En vin som udfordre alvoren, den går under sloganet “Be Odd” altså “vær mærkelig”. Kast dig ud i det , den er sjov og perfekt til Barbecue og Grill, serveres imellem 14-16°.

 

 

Mængde rabat

Antal 1 -2 3 -5 6 +
Pris pr stk.DKK 150,00DKK 142,50DKK 135,00

Mængde rabat ved. min 3 fl. -5%, ved 6 fl. -10%

EAN: 7582956048 Varenummer (SKU): 10300 Kategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

OddLot Redblend 2016

Scheid Vineyards

Monterey, CA. USA

Rødvin – Petite Sirah & Petite Verodt – 75 cl – 14,5 % Vol.

Odd Lot er en anderledes og spændende vin fra Californien, den er en blanding af 80% Petite Sirah og 20% Petite Verdot.. Vinen er rig på smag og duft. Her er masser af mørke skovbær og en anelse rosmarin i duften. Smagen er fyldig med blommer, granatæble og søde pærer med undertoner af ristet brød. En vin som udfordre alvoren, den går under sloganet “Be Odd” altså “vær mærkelig”. Kast dig ud i det , den er sjov og perfekt til Barbecue og Grill, serveres imellem 14-16°.

Vinhuset Scheid

Scheid Vineyards har eksisteret siden 1972, men Monterey blev først anerkendt som et vinområde 12 år senere, da det i 1984 opnåede AVA status (American Viticultural Area).

Det var manden bag, Al Scheid, der øjnede det uudnyttede potentiale. Sammen med sønnen, Scott, datteren, Heidi og den fremragende vinmager, Kurt, står de sammen om foretagendet: De 11 vinmarker på i alt 1600 hektar fordelt på en 100 km kyststrækning langs Salinas Valley.

Mellem San Fransisco og Los Angeles ligger Monterey. Vinområdet i Monterey er helt unikt. Kystens kølige indflydelse på lokalklimaet og eftermiddags briserne fra Monterey-bugten giver helt ideelle vækstbetingelser for kvalitetsdruer i særklasse! Derfor har man også officielt rangeret Monterey som en af de bedste vinområder i verden. Monterey har faktisk Californiens længste vækstsæson, men vigtigst af alt så er der et utroligt alsidigt mikroklima. Fordelen ved den lange vækstsæson er, at druerne modnes langsommere og mere jævnt end normalt. De hænger derfor i længere tid på vinstokken og udvikler mere komplekse aromaer samt en bedre struktur. Dag- og nattemperaturerne svinger rigtig meget. Lange, varme dage modner druerne, mens de kølige nattetimer bevarer balancen mellem frugt og syre.

Yderligere information

Vægt1.2 kg
Størrelse8 × 8 × 30 cm