Nordisk Gin Polar Bear

DKK 349,00

Nordisk Gin Polar Bear er en London Dry type, lavet på blandt andet gederams, grønlandske sortebær og angelikarod. (kvan)

Beskrivelse

Nordisk Gin Polar Bear. Den vilde og ikoniske polarbjørn lever langt væk oppe i det kolde Nord i den arktiske cirkel. Denne gin er en hyldest til det majestætiske dyr. Udover enebær og nogle få andre botanicals er ginnen destilleret med fine urter, hvorfra polarbjørnen lever. Blandt andet gederams, grønlandske sortebær og angelikarod. (kvan)

Nordisk Gin Polar Bear er en London dry type og smager dejligt ren på is, men er også fin med tonic.

Alc. 41,2%

Indhold 50 Cl.

Flaskenummer

Alle flasker er markeret med tappedato, flaskenummer og desuden underskrevet af destillatør og stifter, Anders Bilgram.
Første del af flaskenummeret refererer til, hvilken produktion der er tale om. Bogstavet efter de første tre cifre henviser til, hvilken aftapning der er tale om.
Derpå følger årstallet for produktion og endelig et nummer, som indikerer oplag af denne aftapning samt flaskens nummer indenfor oplaget.
Således er nummer 001A-09-12/110 fra årets første produktion, som er klar til aftapning, desuden fra første aftapning af denne produktion, destilleret i 2009, og så er det flaskenummer 12 ud af 110 i denne aftapning.

Om Nordisk Brænderi

Nordisk Brænderi er startet og drives af ingeniør Anders Bilgram, som har studeret og tilegnet sig viden og erfaring som destillatør via rejser og ophold i Tyskland og Rusland samt i Norden. Anders har desuden en baggrund som eventyrer og ekspeditions-leder i Arktis på Polar Passagen 2000, og han er medlem af Eventyrernes Klub i København.

Utallige besøg hos varme mennesker langs Ishavets kyster, hvor flere ulovlige “mikrodestillerier” har produceret deres “junglebrew” eller vodka, har givet tankerne et skub i retning af realiseringen af den frysenes vanvittige tanke om legalt at gøre, hvad andre under ofte økonomisk vanskelige kår må stjæle sig til. Med klaprende tænder har Anders således i tankerne lunet sig ved idéen om eget destilleri i Nordjylland – en idé, der nu er en realitet.

Den videre læring om destilleringens ædle kunst har Anders tilegnet sig i primært Tyskland – særligt hos slotsdestillatør Herbert Rösch fra Sydtyskland.

Herbert har været Anders’ læremester, og han er fortsat mentor for Anders, idet han generøst videregiver sin enestående ekspertise på området.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 6.5 × 6.5 cm